lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 20 » Вшанували учасника підпільно-партизанського руху
16:55
Вшанували учасника підпільно-партизанського руху
Згідно з Указом Президента України День партизанської слави встановлений в Україні «…на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, увічнення їх пам'яті…». Його відзначають щорічно 22 вересня. 7 серпня поточного року Кабінетом Міністрів затвержено план заходів з відзначення Дня партизанської слави та визначений комплекс заходів, які проводитимуться на державному рівні та в районі.
Упродовж вересня у населених пунктах району запланована низка заходів у закладах освіти і культури, присвячених подвигу партизанів і підпільників у роки війни, реалізація яких забезпечить організацію та проведення на державному рівні заходів з увічнення пам’яті загиблих партизанів і підпільників, вшанування ветеранів підпільно-партизанського руху та сприятиме патріотичному вихованню молоді.
Сьогодні, привітати із святом учасника партизанського руху часів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років,  Сивака Володимира Васильовича, прийшли заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник, сільський голова Василь Гандовський, голова районної ветеранської організації Віктор Омелянович Лебединський та голова первинної ветеранської організації Віктор Іванович Семенюк.
Леонтій Петрович від імені голови районної державної адміністрації Юрія Кучерука вручив Грамоту райдержадміністрації та цінний подарунок за багаторічний значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді, а також з нагоди Дня партизанської слави.
«Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це  високий приклад для наслідування. Наш  обов’язок – бути гідними  вашого  життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі…»- сказав заступник голови райдержадміністрації у своєму зверненні до ветерана.
Переглядів: 539 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz