lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 5 » Взаємодія органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування на теренах нашого краю
23:08
Взаємодія органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування на теренах нашого краю
Тісна взаємодія органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування на теренах краю є головним чинником успішної реалізації основних пріоритетів розвитку Хмельниччини. На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час урочистостей з нагоди Дня місцевого самоврядування. Вони відбулися у сесійній залі перед початком роботи чергової сесії обласної ради. Василь Ядуха наголосив: «Сьогоднішнє свято по-справжньому народне, адже саме місцеве самоврядування знаходиться найближче до людей та вирішення їхніх проблем».
Органам місцевого самоврядування уготована відповідальна місія і висока честь об'єднувати людей різного віку, політичних уподобань у їхньому спільному прагненні розбудови та модернізації нашої держави задля добробуту її громадян. Проте, за словами голови адміністрації, сьогодні є ряд накопичених проблем в місцевому самоврядуванні, розв'язання яких потребує переходу до комплексної реформи територіальної організації влади. «Для цього Президент України Віктор Янукович ініціював реформу місцевого самоврядування та територіальної організації влади, яка покликана створити умови для того, щоб громадяни - жителі сіл, селищ і міст, могли у зручному для себе режимі отримати публічні послуги», - сказав очільник краю.
Варто зазначити, що на теренах області відбулось широке обговорення проекту Концепції, роз'яснено її суть та основні напрямки. Загалом на Хмельниччині проведено 617 заходів, в яких взяло участь близько 40 тис. осіб. Концепцію підтримала більшість учасників обговорення.
«Така підтримка є гарним стимулом для втілення даної Концепції в життя. Впевнений, що усі поділяють переконання Глави держави, що лише та реформа має майбутнє та досягне результату, яка буде підтримуватися в суспільстві і яку розуміють люди. Реформа самоврядування, нав'язана людям, як то кажуть «зверху», не матиме успіху», - підкреслив голова адміністрації. Він також відзначив, що тісна взаємодія органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування на теренах нашої області є головним чинником успішної реалізації основних пріоритетів розвитку нашого краю.
Василь Ядуха висловив вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за розуміння вимог часу, високий професіоналізм, сумлінну і самовіддану працю, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону і держави в цілому. Побажав міцного здоров'я, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань. Кращим з кращих вручив Грамоти обласної державної адміністрації та цінні подарунки.
 
За матеріалами веб-сайту ОДА

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz