lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 17 » З метою вивчення стану справ щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів.
15:56
З метою вивчення стану справ щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів.
«Сучасне українське село повинно мати розвинену інфраструктуру- платформу для залучення інвестицій і відродження підприємницької активності. Її невід’ємною складовою має стати комплексний розвиток аграрного ринку, доріг, транспорту, житлово-комунальної та інженерної сфер. І це також має бути проритетом роботи Уряду і місцевої влади»- сказав Президент Віктор Янукович.
З метою вивчення стану справ щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів 17 липня перший заступник голови Теофіпольської райдержадміністрації Петро Вільшинський, голова районної ради Віктор Лебединський та начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Олена Ковцун відвідали Кунчанську сільську раду. В ході зустрічі керівники району ознайомились з роботою сільської ради; об’єктами соціально-культурної сфери: дитячим дошкільним навчальним закладом «Джерельце», загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів, Теофіпольським районним центром ранньої реабілітації дітей-інвалідів, закладами культури, амбулаторією загальної практики сімейної медицини.
Також керівники району відвідали фермерське господарство «Кунчанське» - керівник якого Володимир Пицюк.
На сьогодні фермерське гоподарство разом  з сільською радою працюють на спільну мету – наповнення сільського бюджету. Завдяки плідній співпраці сільської ради та ФГ "Кунчанське" в належному стані утримуються заклади соціально-культурної сфери, розвивається інфраструктура села, підтримується благоустрій, газифіковано населені пункти територіальної громади. Щорічно за кошти фермерського господарства в школі забезпечується безкоштовне гаряче харчування учнів, надається допомога в організації відпочинку та оздоровленню дітей в пришкільному таборі праці та відпочинку.
В 2012 році ФГ «Кунчанське» виділило на соціальну сферу двісті тридцять тисяч гривень. В 2013 році виділило вже більше ста двадцяти тисяч гривень.
В селі є діючий спортзал, в якому займаються діти, які займаються важкою атлетикою. Ці діти – юні спортсмени, вони брали участь у різних змаганнях як районного рівня, так і обласного, а зараз готуються до чемпіонату України, який проходитиме в вересні в Тернополі. Підготовка до змагань та участь у них, також,  забезпечується за підтримки ФГ»Кунчанське».
І як говорить Президент України - вирішення проблем розвитку сільських громад, реалізація перспектив формування економіки сільських територій шляхом державної політики щодо місцевого самоврядування та соціально-економічного розвитку регіонів – одне із головних завдань соціальних ініціатив на сьогоднішній день.
Необхідно щоб органи місцевого самоврядування та органи державної виконавчої влади більш детально вивчали найактуальніші проблеми громадян, включаючи їх до відповідних програм та забезпечуючи їх безумовне виконання. Лише така принципова позиція посадовців забезпечить розвиток сіл на території району.
 
Переглядів: 904 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz