lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Березень » 23 » З нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів відбулось засідання круглого столу
15:36
З нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів відбулось засідання круглого столу

У ці березневі дні в усьому світі представники державної влади, громадськості, засобів масової інформації загострюють увагу на питаннях пов'язаних із станом водних ресурсів їх охороною і відтворенням, забезпеченням водою населення і галузей економіки, проблемами водопостачання та шляхи їх вирішення. І на це є певні підстави.
Для вирішення глобальної проблеми нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів, Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй 22 лютого 1992 року прийняла резолюцію та оголосила 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. Згідно з рекомендаціями Конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку цей день почали відзначати з 1992 року.
Цьогорічний Всесвітній день води проходить під гаслом «Вода і сталий розвиток». Сутність сталого розвитку полягає в тому, що природні джерела повинні бути використані такими способами, які б забезпечували їхню придатність для майбутніх поколінь.
З метою відзначення цього дня в приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів відбулось засідання круглого столу на тему: «Про охорону водних ресурсів».
У зібранні взяли участь керівники та представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та громадськість. Під час засідання обговорені питання регулювання використання водних ресурсів, стану поверхневих вод та якості питної води, а також щодо забезпечення рівневого права на воду та санітарію в Україні.

За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Переглядів: 558 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz