lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 19 » Кожна дитина має відчути радість від свята Миколая
15:42
Кожна дитина має відчути радість від свята Миколая
 Далеко у небі в чарівну ніч можна почути срібні дзвіночки: то Святий Миколай поспішає на зустріч із вами, він приносить дітям подарунки, ховає в черевички та під подушку. Цього дня повинні всі бути щасливими, а найбільше щастя в житті – творити добро.
Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у святі до Дня Святого Миколая, яке проходило в актовому залі Теофіпольської дитячої музичної школи.
Захід було організовано службою у справах дітей, відділом культури, спільно з районною бібліотекою та кримінально виконавчою інспекцією Теофіпольського РП Ізяславського МРВ УДтПС України у Хмельницькій області для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.
Очільник району привітав присутніх з Днем Святого Миколая та сказав: "Світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя.
Сьогодні особливий день, оскільки саме в ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай приходить в кожну домівку, і після його відвідин збувається все, що задумано.
Зичу вам, дорогі діти, міцного здоров’я. Я бажаю, щоб святий Миколай сьогодні ходив біля вас, зазирнув в кожну вашу душу і подарував вам спрагу до знань, перемог і навчання, аби ви завжди собою були задоволені.
Я хочу, щоб ваші вчителі та батьки також отримали чудові теплі подарунки: у вигляді ваших посмішок та доброго настрою.
Поки ви такі маленькі, беззахисні ми будемо вас оберігати, обдаровувати вас подарунками. Я думаю, що життя ваше складеться добре, і ви будете прикладати до цього значну кількість зусиль.
Спочатку будете добре вчитися, потім добре працювати, потім з'являться сім'ї - будете ростити своїх дітей. І жити в цій країні вам буде комфортно і щасливо. І коли ви станете дорослими – будете патріотами свого краю і своєї держави.
Якщо ви сьогодні ще не знайшли подарунка від Святого Миколая у себе під подушкою, він вже чекає вас під ялинкою".
Для гостей свята було представлено розваги, ігри, пісенні та танцювальні номери.
Службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з українською православною церквою МП отцем І.Є.Кипибідою дітям придбано і вручено святкові подарунки.








 
           
Переглядів: 631 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz