lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Заклади, що надають соціальні послуги - спроможні забезпечити соціальний захист населення
17:55
Заклади, що надають соціальні послуги - спроможні забезпечити соціальний захист населення
З метою перевірки діяльності закладів, що надають соціальні послуги в районі та визначення їх спроможності виконувати функції з обслуговування, забезпечення соціального захисту населення, задля реалізації в районі ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича, голова райдержадміністрації Юрій Кучерук побував у Святецькій лікарні Червоного Хреста.
Лікарня Червоного Хреста знаходиться на території Святецької сільської ради, розрахована на 25 місць. В даний час на лікуванні знаходиться 19 хворих. Існує лікарня за рахунок коштів благодійників. Але основний внесок в повноцінне функціонування закладу робить виробничий кооператив „Святець”, який очолює Мастій Василь Васильович. За рахунок коштів виробничого кооперативу здійснюється плата за харчування хворих, лікування, а також використання енергоносіїв Червонохресною лікарнею. В середньому сума, яку виділяє господарство на потреби лікарні Червоного Хреста, сягає більше 100 тис. грн. в рік. Також, перед опалювальним сезоном, за рахунок коштів кооперативу зроблено заміну вікон на металопластикові.
Очільник району мав змогу ознайомитись з умовами, в яких лікуються  хворі, поспілкуватись з кожним особисто та переконався, що вони оточені турботою та увагою з боку медичного персоналу, забезпечені всім необхідним для належного лікування та висловив слова вдячності медпрацівникам закладу, а також голові районної організації Товариства Червоного Хреста району - Валентині Олександрівні Романович. Та з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана привітав усіх присутніх та побажав здоров’я, щасливої долі, радості, добра і віри в краще життя, добробуту, успіхів, активного довголіття.
Зокрема, хочеться відмітити, що в цей день в лікувальному закладі було організоване справжнє свято з подарунками та вітаннями. До Дня людей похилого віку працівники сільського будинку культури подарували концертну програму, працівники Червонохресної лікарні та голова виробничого кооперативу Василь Мастій вручили подарунки. Також, приємно відзначити, що провідати хворих людей літнього віку приїхав Герой України – Василь Петринюк, який також вручив подарунки та побажав хворим здоров’я та довголіття.
„Хочеться відмітити, що дії влади будуть мати результат тільки при тісній співпраці з керівниками господарств, представниками малого і середнього бізнесу, головами громад та й усіх небайдужих людей. Виробничий кооператив „Святець” на чолі з керівником - є яскравим прикладом бізнесу, який має соціальне спрямування.
В районі проводиться цілеспрямована робота з реалізації соціальних ініціатив Глави держави на виконання Програми «Україна для людей», мета якої – забезпечення послідовного впровадження державної політики щодо підвищення стандартів життя і зокрема підвищення соціального захисту та рівня життя найбільш вразливих верств населення.” - сказав Юрій Кучерук.
 
Переглядів: 615 | Додав: andriy | Рейтинг: 4.2/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz