lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 11 » Засідання комісії по розгляду питань надання населенню житлових субсидій та державної соціальної допомоги
12:21
Засідання комісії по розгляду питань надання населенню житлових субсидій та державної соціальної допомоги

Сьогодні, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук відбулося засідання комісії з питань надання населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям в окремих випадках. В засіданні взяли участь спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації та центру первинної медико-санітарної допомоги району.

Про окремі випадки призначення субсидії за рішенням комісії на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї детально розповіла спеціаліст управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Щепа. Посадовець зауважила, що за наявності відповідних обставин, заявнику, при заповненні документів, необхідно зазначити (підкреслити), що його заява потребує окремого рішення комісії.

Таким чином надається субсидія за рішенням комісії на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, зокрема: на понаднормову площу житла непрацездатним особам, які проживають самі; якщо будь-хто із зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб (осіб, які фактично проживають), яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги, протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії (призначенням субсидії без звернення) здійснив купівлю земельної ділянки, квартири (будинку), автомобіля, транспортного засобу (механізму), будівельних матеріалів, інших товарів довгострокового вжитку або оплатив послуги з будівництва, ремонту квартири (будинку) або автомобіля, транспортного засобу (механізму), телефонного (в тому числі мобільного) зв'язку, крім житлово-комунальних послуг у межах соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами та медичних послуг, пов'язаних із забезпеченням життєдіяльності, на суму, яка на дату купівлі (оплати) перевищує 50 тис. гривень; у разі звернення за субсидією особи, яка не зареєстрована у житловому приміщенні, але фактично проживає на підставі договору оренди, а також індивідуальним забудовникам, будинки яких не прийнято в експлуатацію; громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах і не змогли своєчасно звернутись за призначенням субсидій  у визначний законодавством термін.

Розглянуто 55 справ. Питання стосувались надання громадянам житлової субсидії та державної соціальної допомоги. За результатами розгляду питань прийнято відповідні рішення.

Переглядів: 485 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz