lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 19 » Збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів - можливість для творчого розвитку дітей
18:53
Збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів - можливість для творчого розвитку дітей
Створити кожній дитині умови для розвитку творчих здібностей, підвищити рівень охоплення позашкільною освітою до 70 відсотків дітей, розширит пошук оптимальних шляхів щодо розвитку і модернізації системи позашкільної освіти – такі завдання ставить перед владою на місцях Глава держави.
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук вважає пріоритетними завданнями для нашого району збереження та удосконалення мережі позашкільних навчальних закладів, особливо у сільській місцевості; вжиття заходів щодо виявлення обдарованих дітей та охоплення якнайбільшої кількості дітей позашкільною освітою, а також сприяння змістовному дозвіллю дітей. Крім того, необхідно вживати заходів щодо оновлення спортивного інвентаря, забезпечення музичними інструментами, дослідними матеріалами тощо.
Сьогодні очільник району побував з інспекційним виїздом у Теофіпольському НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія», де мав змогу ознайомитись з роботою позашкілля.
Юрій Кучерук поспілкувався з директором школи Лаган Лілією Станіславівною, вчителями та вихованцями закладу, оглянув навчальні кімнати,  а також побував на заняттях гуртків.
Відрядно відмітити, що у навчальному закладі діють десять гуртків: гурток художньої обробки деревини, бібліотечно-бібліографічний, європейський вибір, художнього читання, образотворчого мистецтва, співочий. Також є діючий етнографічний музей, працює секція волейболу та гурток здоров’я, в яких учні мають змогу розвиватись як творчо так і фізично. Зокрема, на базі навчального закладу розташований центр дитячої творчості, де діють гуртки з вишивки бісером, моделювання та танцювальний.
Це свідчить про те, що в навчальному закладі втілюються в життя соціальні ініціативи Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти - майбутнє України». Адже діти повинні рости здоровими та мати можливість повноцінно розвиватись.Тому пріоритетом для влади є розвиток творчих здібностей.  Саме тому в районі і надалі буде продовжуватись робота з розширення мережі позашкільних навчальних закладів.










                                                                        

























































































































Переглядів: 817 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz