lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 3 » Збереження здоров’я дітей
12:58
Збереження здоров’я дітей
Для того, щоб наші діти були здоровими, гармонійно та всебічно розвивались, важливо створити відповідні умови в навчальних закладах району. Адже, закінчились літні канікули, діти пішли до школи.
Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський побував в Теофіпольській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 з метою реалізації в районі завдань, доручень Президента України щодо огляду стану забезпечення умовами медичного кабінету та медперсоналу задля оздоровлення дітей.
Поспілкувався посадовець з директором школи, медичною сестрою та учнями, з чого дізнався, що в школі проводяться щорічні обов’язкові профілактичні медичні огляди дітей з висновком про стан здоров’я отримуються медичні довідки та узагальнюються дані про стан здоров’я учнів; на їх основі складаються листки здоров’я, що є підставою для формування розподілу навчального навантаження, формування груп для занять фізичною культурою та організації харчування. Адже, дані питання знаходяться в компетенції медичного працівника навчального закладу.
Також, медична служба школи проводить профілактичні щеплення згідно з Календарем щеплень після лікарського огляду, здійснює профілактичні та оздоровчі заходи під час навчально-виховного процесу. Надає невідкладну медичну допомогу, організовує госпіталізацію учнів за наявності показань та інформує про це батьків або осіб, які їх замінюють. Відповідно до потреби медичний пункт навчального закладу забезпечений необхідними медикаментами, медичними засобами та обладнанням.
«І Сьогодні, Президент та Уряд України визначають пріоритетним питання збереження охорони здоров'я дітей . А тому влада на місцях має робити все можливе, аби це завдання виконувалося найефективніше. Адже, «Діти – майбутнє України» - сказав Петро Вільшиський, завершуючи зустріч.
Переглядів: 527 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz