lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Червень » 2 » Зрозуміти та вирішити – кредо Леоніда Пруса
15:41
Зрозуміти та вирішити – кредо Леоніда Пруса

Перший робочий понеділок літа розпочався для голови облдержадміністрації Леоніда Пруса зі спілкування з подолянами. Жителі Хмельниччини прийшли на особистий прийом до посадовця: хто за допомогою, хто зі скаргою, хто за порадою. Усього надійшло 30 звернень.
З настанням літнього періоду значно загострилися питання земельних суперечок. Не один такий епізод сьогодні озвучено і у стінах Будинку рад. В одному з випадків заявники стверджують, що їм в обхід закону не реєструють документи на землю, в той час як спритний підприємець здійснив акт самозахвату ділянки і вже засіяв її. При цьому жодних надходжень до бюджету сільської ради, на території якої знаходиться земля, немає. З даного приводу Леонід Іванович вже готує запит на прокуратуру з відповідною перевіркою.
Надійшли скарги і від представників ринку автоперевезень. Нарікають на нерентабельний графік руху автобусу, який рухається від Нової Ушиці до ближніх сіл. Перевізник стверджує, що графік складений таким чином, що перед ним проїжджає інший автобус і заявнику доводиться їздити майже порожньому. Щодо розвитку інфраструктури, то надійшла заява з проханням покращити стан дорожнього покриття у сільській місцевості.
Окремої уваги заслуговують новоприбулі переселенці зі Святогірська, що знаходиться на території Слов’янська Донецької області, тобто в активній зоні проведення антитерористичної операції. Святогірчани, які за їхніми словами, ідентифікують себе українцями і в силу цього відчули реальну загрозу своїй родині, на Хмельниччині перебувають уже третій день. Зупинились вони наразі у родичів. Голова обласної адміністрації зобов’язався попіклуватися, аби дитина пішла в садок та дав доручення надати іншу необхідну допомогу новоприбулій родині.

 

За матеріалами Хмельницької ОДА

Переглядів: 569 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz