lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Травень » 8 » Зустріч з ветеранами
11:33
Зустріч з ветеранами
Напередодні Дня Перемоги з ініціативи районної організації Партії регіонів в міському Будинку культури смт Теофіполь відбулась урочиста зустріч з учасниками бойових дій Великої Вітчизняної війни. На це свято завітало близько 400 жителів містечка.
Під звуки мелодій часів війни ветеранів запросили на сцену.
Насамперед перед присутніми виступив голова райдержадміністрації, голова депутатської фракції Партії регіонів у районній раді Володимир Довжук, який наголосив: «Наше покоління народилося вже після війни. В реальності ми не знали, що таке підніматися в атаку чи виходити з оточення. Ми не сиділи в бліндажах, тримаючи оборону перед озвірілим ворогом, і не йшли переможним маршем на Берлін. Але Велика Вітчизняна увійшла в нашу сутність назавжди. Вона стала невід’ємною часткою нашої свідомості. Вона буквально прикипіла до нашої пам’яті кров’ю, пролитою не нами, але в нас пульсуючою. Турбота про ветеранів, реальна допомога Солдатам Перемоги – наш святий обов’язок, справа честі для держави і кожного громадянина України». Також Володимир Віталійович вручив ветеранам подарунки та квіти.
Своїми спогадами про часи війни поділились учасники бойових дій Лебединський Віктор Омелянович, Розмаріца Харлампій Пилипович, Зінчук Микола Дмитрович, Зайвенко Володимир Прокопович.
Учасники художньої самодіяльності міського будинку культури подарували присутнім улюблені народом пісні воєнних і післявоєнних років.
Зустріч завершилася щирими словами подяки за те, що молоде покоління поважає та пам’ятає людей, які, не дивлячись на поважний вік, залишаються у життєвому строю.
Переглядів: 699 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz