lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Березень » 27 » Зведений загін хмельницьких правоохоронців повернувся із зони АТО
09:50
Зведений загін хмельницьких правоохоронців повернувся із зони АТО

45 працівників міліції на чолі з командиром зведеного загону, начальником управління громадської безпеки УМВС України в Хмельницькій області Сергієм Мельником, повернулися із місячного відрядження з Донецької області.

Зведений загін складався із бійців спеціальної роти міліції (колишній «Беркут»), спецроти «Богдан» та добровольців із числа співробітників міськрайвідділів міліції та обласного управління внутрішніх справ.

Зустрічали бійців численні родичі, друзі, колеги та керівництво управління на чолі з начальником Миколою Семенишиним.

– Ви з гідністю і честю виконали поставлені завдання. Хочеться, щоб ротації відбувалися саме так, – звертаючись до бійців, сказав Микола Олександрович. – Кожен з вас є прикладом для працівників міліції, які ще не проходили службу в АТО.

– Ми надавали допомогу місцевим працівникам міліції, несли службу з охорони громадського порядку та на блокпостах. Місцеве населення, здебільшого, ставилося до наших бійців позитивно. Ми також намагалися допомагати людям, чим могли – провізією, ліками тощо, – розповідає командир загону полковник міліції Сергій Мельник.

Старший інспектор спецроти міліції «Богдан» Інна Кметь – перша жінка-міліціонер з Хмельниччини, яка вирушила у зону АТО. Вдома на неї з нетерпінням чекав люблячий чоловік та маленький синочок.

– Якщо буде можливість, я ще раз поїду, – говорить Інна з впевненістю. – Їхати в зону АТО страшно, але захищати Батьківщину – ні. Сина бачила майже щодня через програму «Skype». Він просив, щоб я поверталася якнайшвидше… Любити і захищати Батьківщину неможливо без бажання. Це має бути в серці з дитинства.

Рідні та близькі бійців не приховують своєї радості та сліз щастя.

– Зустрічаю свого сина. Весь цей час сильно хвилювалася за нього, рахувала дні до його приїзду, – розповідає пані Олена, матір інспектора управління громадської безпеки УМВС Артема Мруга. – Артем вперше поїхав у зону АТО, але він має спецпідготовку, і це мене заспокоювало. Я його не стримувала, він сам захотів і вирішив поїхати. Але так і має бути. Він справжній чоловік, я ним дуже пишаюся.

Сам Артем каже, що крізь інформаційну блокаду не так легко достукатись до місцевих жителів, але згадує й приємні моменти:

– Ми стояли ночами на блокпостах, мерзли. А місцеві бабусі привозили нам туди якусь їжу, консервацію. Казали, що телефонували їхні сини з Росії і просили допомогти нам.

Усіх хлопців начальник управління Микола Семенишин відпустив у 10-денну відпустку, після якої вони знову повернуться до виконання звичних службових обов’язків.

Переглядів: 617 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz