lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Звернення голови облдержадміністрації Василя Ядухи до жителів краю.
15:12
Звернення голови облдержадміністрації Василя Ядухи до жителів краю.

Шановні краяни!

Влада Хмельниччини, яка нині організовує та забезпечує сталу роботу виконавчих органів, докладає максимум зусиль аби завершити рік спокійно та без комунальних чи фінансових колапсів. В області нині, всупереч непростій загальнодержавній суспільно-політичній ситуації, всі галузі стабільно працюють для забезпечення нормальної життєдіяльності краю.
Разом з тим, наміри окремих опозиціонерів майдану можуть спричинити серйозні проблеми. Блокування роботи адмінбудівель чи правоохоронних органів, перешкоджання у роботі державних структур може призвести до незворотних процесів. Страждатиме економічний та соціальний сектори. Якщо протистояння чи провокації продовжуватимуться, то є ризик залишитися без бюджету на наступний рік. А відтак – без пенсій, зарплат, стипендій, соціальних допомог залишаться наші люди. Як ми харчуватимемо дітей у садочках і школах, як надаватимемо медичну допомогу хворим, як очищатимемо дороги від снігу і подаватимемо тепло в будинки?! Варто задуматися і над можливим розгулом злочинності. Вже зараз працівники міліції говорять про збільшення фактів квартирних крадіжок, угонів авто, вуличних пограбувань,- особливо в столиці.
Звертаюся до вас із проханням бути особливо пильними і до свого здоров’я! В області нам вдалося зупинити ріст захворюваності на туберкульоз і вже три роки поспіль поступово зменшується кількість хворих. Нещодавно на Київському майдані померла від туберкульозу людина, в якої була відкрита форма цієї недуги. Не залишіть цей факт поза увагою.
Дорогі земляки! Сьогодні у нас відновився нормальний навчальний процес, - студенти та учні повернулися до Вишів та шкіл. Комунальні служби вправно реагують на погодні виклики і виконують свої обов’язки. Медики та надзвичайники безперебійно надають людям невідкладну допомогу. Місцева влада разом з Кабміном завершують підготовку найважливішого фінансового документу на наступний рік – Бюджету 2014.
Закликаю всіх і кожного: не дайте провокаторам маніпулювати собою, не заважайте працювати адміністраціям і радам. Від вашого розуміння і патріотизму залежить життєдіяльність міст, селищ і сіл.
Будьмо зваженими у своїх помислах і діях, аби в мирі і спокої завершити цей рік та з новими конструктивними планами увійти в європейську сімю.

Голова Хмельницької облдержадміністрації                   Василь Ядуха

Переглядів: 600 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz