lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Листопад » 21 » Звернення першого заступника голови РДА Петра Вільшинського до жителів Теофіпольського району
16:01
Звернення першого заступника голови РДА Петра Вільшинського до жителів Теофіпольського району

Шановні земляки!

       У цей знаменний і величний день я з гордістю говорю про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели росіянам і білорусам, полякам і литовцям, німцям і шведам, англійцям і американцям… те, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи!

      Такими ми були протягом всієї історії формування нашої держави. Ці риси проявилися в українців вкотре і за останнє десятиліття. Майдан 2004-го року став початком Євромайдану 2013-го, початком Революції Гідності і початком кінця епохи деспота-Януковича і його олігархічно-бандитської команди.   Ці дві революції назавжди увійшли в історично-генетичну пам’ять нашої нації. Також вони започаткували подвійне свято, котре ми відзначаємо сьогодні у День Гідності і Свободи.

     День Свободи в Україні був затверджений Президентом України Віктором Ющенком, враховуючи історичне значення початку «помаранчевої» революції 22 листопада 2004 року. Загальнонаціональні протести, мітинги, пікети, страйки та інші акції громадянської непокори проти свавілля влади тоді були організовані та проведені прихильниками Віктора Ющенка, як основного кандидата від опозиції на президентських виборах.

Акції розпочалися після оголошення Центральною виборчою комісією результатів другого туру президентських виборів, згідно з якими переміг Віктор Янукович. Після рішення Верховного суду було проведено повторне голосування другого туру, в результаті якого президентом України став Віктор Ющенко.

   Дуже прикро, однак влада, встановлена в Україні на той момент, не змогла реалізувати більшості очікувань, покладених на неї українським народом. Саме тому, як не прикро і трагічно, але наступним Президентом України став Віктор Янукович. Він і скасував День Свободи в Україні, об’єднавши його з Днем Соборності.

     Зрозуміло, що українці не могли змиритися з політикою і методами управління державою бандита-президента. Логічним продовженням «помаранчевої» революції стали події на Майдані 2013-го – 2014-го років, які ми назвали Революцією Гідності.

      Далі наш народ був втягнутий в неоголошену війну з Північним сусідом. Окупація псевдобратами росіянами та їх маріонетками   террористами сепаратистами Криму і деяких регіонів Сходу… Сотні і тисячі смертей та каліцтв патріотів-бійців, котрі захищали і продовжують захищати Батьківщину від ворога… Сльози матерів, дружин і дітей загиблих солдат і офіцерів-героїв… І це в той час, коли ще не встигла прорости в землю кров невинно вбитих на Майдані із числа Небесної Сотні…

      З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004-го року і в листопаді 2013-го - лютому 2014-го стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору, Указом Президента України Петра Порошенка був встановлений День Гідності та Свободи, який ми відзначаємо сьогодні вперше.

     Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну!

 

З повагою,

Перший заступник голови РДА               Петро Вільшинський

Переглядів: 556 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz