lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 30 » Звернення в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова до співвітчизників
14:38
Звернення в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова до співвітчизників

Шановні співвітчизники!

Події на Сході нашої країни засвідчили бездіяльність, безпорадність, а іноді й злочинну зраду працівників правоохоронних структур в Донецькій та Луганській областях.

Це одна з головних причин низької ефективності та малорезультативності дій українських силових структур по боротьбі із тероризмом.

Це важко визнавати, але це дійсно так. Переважна більшість силовиків на Сході не здатна виконувати свої обов'язки щодо захисту наших громадян.

У Донецьку та Луганську вже призначені нові керівники СБУ. Проведена повна заміна керівництва спецпідрозділу «Альфа».

Я також вимагаю від Міністра внутрішніх справ звільнити керівників обласних управлінь внутрішніх справ Луганської та Донецької областей. Будуть звільнені всі представники силових структур на місцях, які не здатні виконувати свої професійні обов'язки. Ті, так звані «правоохоронці», які зрадили Україну та почали співпрацювати з терористами, відповідатимуть перед законом.

Ситуація в Донецькій та Луганській областях показала, що в нас немає іншого виходу, як провести повне оновлення міліції та СБУ на Сході країни. Ті підрозділи, які без опору здали свої управління терористам, які неспроможні захистити життя та безпеку людей та вжити дієвих заходів, аби зупинити терористичну загрозу, мають бути повністю оновлені.

Щоб сформувати оновлений та дієвий склад підрозділів МВС та СБУ, нам потрібна допомога українських патріотів, особливо тих, хто проживає на Сході України. У першу чергу це стосується Донецької та Луганської областей.

Таке ваше рішення потрібне країні, щоб відновити безпеку громадян та вжити дієвих заходів для припинення терористичної загрози. Це саме той крок, який дозволить нам захистити країну в цей складний час.

У центральному апараті МВС та СБУ ми відкриваємо «гарячі лінії» для запису добровольців, а першу чергу, це стосується тих, хто має досвід служби в правоохоронних органах та Збройних Силах України.

Якщо в цих регіонах силові структури не здатні працювати, ми маємо їх відновити і забезпечити спроможність виконувати завдання із захисту правопорядку.

Вірю, що разом ми зможемо захистити країну!

Переглядів: 581 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz