lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 19 » Арсеній Яценюк: В Україні відбудуться легітимні вибори і з'явиться законно обраний Президент
10:11
Арсеній Яценюк: В Україні відбудуться легітимні вибори і з'явиться законно обраний Президент

Під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення виконання завдань із підготовки та проведення позачергових виборів Президента України. Від Хмельниччини участь у нараді взяв голова облдержадміністрації Леонід Прус.
«Від імені Уряду України можу запевнити: в Україні відбудуться легітимні вибори і з'явиться законно обраний Президент», - наголосив Арсеній Яценюк у ході наради.
«В Україні повинен з'явитися легітимно обраний Глава держави. Всі українці повинні отримати можливість прийти, проголосувати і вибрати нового українського Президента», - підкреслив Арсеній Яценюк.
Він наголосив на необхідності проведення виборів у всіх без винятку областях України: «Ми усвідомлюємо, що в окремих місцях буде складно провести виборчу кампанію. Але таких місць є дуже мало і загалом це не вплине на результати виборів».
Арсеній Яценюк окремо зазначив необхідність того, «щоби для громадян України було забезпечено можливість прийти на виборчу дільницю і проголосувати».
Глава Уряду нагадав, що Парламент ухвалив всі необхідні законопроекти, щоб в Україні були проведені чесні й прозорі вибори, в тому числі забезпечено відповідне фінансування.
За його словами, на виборах забезпечена політична конкуренція, зареєстровано багато кандидатів: «Тому люди можуть вибирати будь-яку політичну ідеологію, будь-яких кандидатів у президенти. Таким чином це гарантує, що всі ідеологічні аспекти будуть враховані. Вибір є, просто треба прийти і проголосувати».
Прем’єр-міністр окремо відзначив роль Центральної виборчої комісії, «яка в надскладних умовах забезпечує проведення виборчого процесу». Він наголосив, що ЦВК як незалежний орган «робить все для проведення чесних і прозорих виборів»: «У нас є один із найдосконаліших реєстрів виборців, і Центральною виборчою комісією забезпечені всі технічні моменти, необхідні для проведення виборів».
Він також підкреслив, що право кандидатів у Президенти на висвітлення діяльності було забезпечено законодавством та українською медіа-спільнотою: «Засоби масової інформації надали доступ кандидатам у Президенти для виголошення своїх позицій, проголошення промов, розміщення своїх політичних роликів».
Арсеній Яценюк повідомив, що на базі Центральної виборчої комісії працюватиме об'єднаний оперативний штаб щодо підготовки та проведення виборів Президента України. Від Уряду ньому буде працювати Перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема, а всі силові структури будуть брати найактивнішу участь у ньому.
«Усе для забезпечення законності, правопорядку і можливості проведення виборчої кампанії з боку Уряду буде зроблено», - підкреслив Глава Уряду.
У селекторній нараді взяли участь члени Уряду України, голови обласних та Київської міської державних адміністрацій, представники Центральної виборчої комісії, Генеральний прокурор України, представники Служби безпеки України та територіальних підрозділів МВС України.
Голова облдержадміністрації Леонід Прус поінформував, що в Хмельницькій області, відповідно до календарного плану, забезпечуються усі організаційні заходи, які спрямовані на створення належних умов для роботи окружних та дільничних комісій. "Усі комісії працюють в штатному режимі, проведено низку нарад щодо їх матеріально-технічного забезпечення, виконання вимог ЦВК. Крім того, в області працює робоча група зі сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав. З представниками місії ОБСЄ зустрічався я особисто та перший заступник. Проведено також нараду з правоохоронцями із залученням громадських організацій стосовно забезпечення громадського порядку та охорони виборчих комісій", - сказав Леонід Прус. Він наголосив, що в цілому виборчий процес в регіоні відбувається організовано та в межах чинного законодавства.
У нараді також взяли участь: голова обласної ради Іван Гончар, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, міський голова Сергій Мельник, прокурор Хмельницької області Руслан Мартиненко, начальник УМВСУ в області Олександр Розізнаний.

Переглядів: 573 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz