lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 21 » Депутати внесли зміни до обласного бюджету та створили ще одну об’єднану територіальну громаду
08:14
Депутати внесли зміни до обласного бюджету та створили ще одну об’єднану територіальну громаду

Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний взяв участь у пленарному засіданні чергової тридцять четвертої сесії обласної ради, в ході якого розглянуто більше чотирьох десятків питань порядку денного.
Прийняття одного з основних питань порядку денного «Про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік» дало змогу розподілити субвенцію з державного бюджету в загальній сумі понад 57 мільйонів гривень. Ці кошти, насамперед, будуть направлені на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення. Крім того, значні кошти, понад 21 мільйон гривень, будуть направлені на пріоритетну галузь «Охорона здоров’я».
Сьогодні своїм рішенням депутати утворили і ще одну, уже двадцять четверту, об’єднану територіальну громаду – Новоушицьку селищну. До її складу увійдуть населені пункти Новоушицької селищної та вісімнадцяти сільських рад Новоушицького району.
Без обговорень на засіданні депутати підтримали більшістю голосів блок кадрових питань щодо звільнень та призначень керівників комунальних закладів облради. Так, рішенням ради на посаду начальника Державного патологоанатомічного Центру України призначено Лілію Боднар, Оксану Бочкарьову - на посаду головного лікаря Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни, Галину Шпулак - на посаду директора обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького, Віктора Бондаря -директором «Хмельницького обласного центру з організації роботи по обробці інформації та фінансуванню соціальних програм», Ярослава Столяра - директором Хмельницької обласної станції переливання крові.
Вже традиційно дискусійними на засіданні виявилися питання про погодження спеціальних дозволів на користування надрами. За результатами розгляду, депутати підтримали надання спеціальних дозволів на користування надрами товариствам з обмеженою відповідальністю «ХМІЛЬНИЦЬКЕ», «ФІТОЛІТ», «РЕСУРС-СЕРВІС ПОДІЛЛЯ» та ремонтно-будівельному підприємству «Комунбуд».
Після досить бурхливого обговорення знайшло підтримку у депутатів і ПАТ «МАЙДАН-ВИЛЬСЬКИЙ КОМБІНАТ ВОГНЕТРИВІВ», яке просило погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки ділянки надр каолінів, що розташована в Шепетівському районі. На стороні вітчизняних інвесторів в економіку нашого регіону стали шістдесят чотири обранці.
Прийняті депутатами зміни до регіональної програми підвищення енергоефективності на 2011-2015 роки, обласної програми забезпечення публічності у діяльності місцевих органів влади та розвитку інформаційної сфери області на 2012-2015 роки, обласної програми розвитку архівної справи, цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Хмельницькій області на 2014 – 2018 роки та обласної програми соціальної підтримки осіб, які беруть (брали) участь в АТО, та членів їх сімей.
Депутати затвердили і звіти про виконання діючих програм: обласної програми забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів житлового та громадського призначення на 2012 – 2017 роки, обласної програми розвитку освіти на 2011-2015 роки, комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю, обласної програми зайнятості населення, обласної комплексної програми соціального захисту населення.
Більшість депутатів проголосували за припинення діяльності Хмельницького учбово-курсового комбінату «Добробут» шляхом ліквідації.
Частина прийнятих рішень ради стосувалася врегулювання діяльності обласної комунальної власності.
У роботі пленарного засідання чергової двадцять восьмої сесії взяв участь голова Теофіпольської районної державної адміністрації Юрій Маєвський, голови районних державних адміністрацій, міські (міст обласного значення) голови, начальники управління та відділів виконавчого апарату обласної ради, керівники окремих управлінь обласної державної адміністрації, установ і організацій області, представники засобів масової інформації.

За матеріалами веб-сайту Хмельницької ОДА

Переглядів: 557 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz