lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 16 » Додаткові виплати для 12,5 мільйона громадян будуть здійснені відразу після ухвалення змін до Держбюджету, - Арсеній Яценюк
15:04
Додаткові виплати для 12,5 мільйона громадян будуть здійснені відразу після ухвалення змін до Держбюджету, - Арсеній Яценюк

Сьогодні на засіданні Уряду Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до органів місцевого самоврядування і керівників ОДА та РДА: «На вас лежить відповідальність за те, щоби кошти, які знайшов Уряд, дійшли до кожного з 12,5 мільйона громадян, які підпадають під запроваджену Урядом програму підвищення соціальних стандартів».

Арсеній Яценюк повідомив, що на сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалює постанову про затвердження нової тарифної сітки - 25 розрядів.

Він повідомив, що по першому розряду висококваліфіковані працівники - вчителі, лікарі, працівники культури – «отримають не плюс 13% до чинного рівня заробітної платні, а майже плюс 19% до нинішньої заробітної платні».

«Що стосується пенсій інших соціальних виплат, мінімальний рівень підняття – це плюс 13%», - повідомив Глава Уряду.

«Для того, щоби на місцях не маніпулювали з цифрами і щоб забезпечити гарантовану виплату цих коштів нашим лікарям, вчителям, працівникам культури, бюджетникам, пенсіонерам, - Кабінет Міністрів сьогодні затверджує конкретні цифри по кожному тарифному розряду», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Постанова, наголосив він, вступить в силу з моменту набуття чинності Урядових змін до закону про Державний бюджет: «Парламент проголосує закон про державний бюджет, постанова набуде чинності, й ми зразу здійснимо нарахування і додаткові виплати для 12,5 мільйона українських громадян».

Щодо виплати доплат пенсіонерам, Глава Уряду повідомив: «Ми або окремою відомістю до кінця поточного місяця зробимо цю доплату, або в наступному місяці буде виплата як пенсії за жовтень, так і доплата за вересень».

За матеріалами веб-сайту Урядовий портал

Переглядів: 538 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz