lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 27 » Комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати та засідання робочої групи
15:26
Комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати та засідання робочої групи

Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та засідання робочої групи зі сприяння легалізації „тіньової” зайнятості населення та „тіньової” заробітної плати в районі. Участь у комісії прийняли керівники установ, організацій району. На чергове засідання було запрошено приватних підприємців, сільських та селищних голів району.

Першим комісія розглянула питання рівня виплати заробітної плати найманим працівникам на рівні мінімальної. З цього питання проінформувала присутніх заступник начальника інспекції – начальник Теофіпольського відділення Красилівської ОДПІ Валентина Грицаюк.

«Бажано сьогодні дійти до компромісу з приватними підприємцями в процесі підвищення оплати праці працівників», - зазначила вона.

В процесі жвавої дискусії присутні дійшли спільної згоди, адже всі прибутки сприятимуть наповнення бюджету району.

Петро Григорович дав доручення Валентині Степанівні провести навчання з бухгалтерами щодо процесу нарахування, відрахування відсоткових ставок заробітної плати найманих працівників і тих, що працюють за трудовим договором.

«Важливим фактором при прийнятті працівників на роботу сьогодні є те, що роботодавець зобов’язаний надіслати повідомлення про нового найманого працівника. При невиконанні цієї вимоги штраф складатиме 36 тисяч гривень», - зазначила Валентина Степанівна.

Перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України Юрій Левицький надав інформацію про виплату заробітної плати найманим працівникам нижче мінімального рівня заробітної плати.

«Станом на 1 липня 2015 року 59 підприємств, організацій, установ району не забезпечують мінімальної заробітної плати працівникам», - зазначив він.

Заслухано доповідь Олійницького сільського голови Олександра Демчука щодо зайнятості населення на території сільської ради.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Переглядів: 544 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz