lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 7 » Підготовка щодо належного відзначення 70-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників
18:24
Підготовка щодо належного відзначення 70-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників
З метою увічнення безсмертного подвигу народу у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років, вшанування пам’яті полеглих у боротьбі із фашистськими загарбниками, посилення соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни та продовження традицій шанобливого ставлення до людей старшого покоління і пам’яті про Перемогу, Президентом України підписано Указ від 19 жовтня 2012 року № 604/2012 «Про заходи у зв’язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років».
7 листопада перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський разом з головою районної організазації ветеранів Лебединським Віктором Омельяновичем, провів нараду з питаннь відзначення 70-ї річниці визволення району від фашистських загарбників.
«70-та річниця визволення України від фашистських загарбників та 70-та річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні – важливі державні свята, до підготовки відзначення яких потрібно віднестися вкрай відповідально. Тому сьогодні ми проводимо таке засідання щоб обговорити всі організаційні питання», - зазначив Петро Вільшинський.
Окремо піднімалось питання щодо оновлення і поповнення в закладах освіти і культури експозицій та ремонту кімнат бойової слави, обладнання тематичних полиць, виставок літератури, присвячених подіям Великої вітчизняної війни та Дню Перемоги. В обговоренні взяли участь голова районної ветеранської організації Віктор Лебединський, представники первинних ветеранських організацій району голови сіл та селищ, а також начальники відділів райдержадміністрації.
Зокрема, на засіданні обговорювались питання щодо відкриття районної естафети слави, виготовлення капсул з землею із могил полеглих героїв Великої Вітчизняної війни, виготовлення пам’ятних фотоальбомів присвячених визволенню України від фашистських загарбників.
«Ми повинні створити всі умови для проведення на високому рівні урочистостей, присвячених визволенню України та населених пунктів нашого району від фашистських загарбників, а також створити умови для святкового настрою у громадян, організувати їх цікаве дозвілля, активно залучати молодь та громадськість», - наголосив  наприкінці засідання Петро Григорович.
 
 
 
 
Переглядів: 722 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz