lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 6 » Проводиться підготовка до відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
17:30
Проводиться підготовка до відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
6 лютого 2013 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, за участю голови районної громадської організації «Української спілки ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів) Володимира Процкова і активу організації відбулось засідання робочої групи щодо підготовки та відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  апарату райдержадміністрації Анатолій Пасєка ознайомив присутніх із проектом розпорядження голови райдержадміністрації «Про заходи щодо відзначення у 2013 році в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав».
Присутні домовились про злагодженість дій та співпрацю під час підготовки і проведення зазначених заходів. Зокрема, передбачається впорядкувати пам’ятники та могили учасників бойових дій на території інших держав.
Основні заходи, в яких візьмуть участь шкільна молодь райцентру, ветерани Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, громадськість, відбудуться 15 лютого. Планується провести урочисті збори в залі музичної школи, покладання квітів до підніжжя пам’ятника Григорію Попружному та Федору Франчуку, які загинули на афганській землі, проведення молебну в храмі с.Кунча та мітингу-реквієму біля могили Григорія Попружного, покладання квітів на могилах воїнів-афганців, що померли від ран та хвороб вже у мирний час. В цей день ввечері планується запалювання лампадок Пам’яті біля пам’ятника воїнам-афганцям в смт Теофіполь.
Підводячи підсумки засідання Петро Григорович наголосив: «Ця дата дає можливість кожному з нас відкрито поглянути на нашу історію, дати їй об'єктивну оцінку і зрозуміти, що головним героєм афганської війни був простий солдат, для якого військовий обов'язок був справжнім подвигом. Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. Афганська війна є уроком мужності та героїзму, який і сьогодні залишається актуальним».
 
 
 
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 666 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz