lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Створення сприятливих умов життя найбільш уразливих верств населення в районі є одним із пріоритетних напрямків влади на місцях
18:08
Створення сприятливих умов життя найбільш уразливих верств населення в районі є одним із пріоритетних напрямків влади на місцях
Підвищення соціального захисту населення є одним з пріоритетних завдань,  на яке направлено соціальну політику нашої держави. Робота щодо створення сприятливих умов життя найбільш уразливих верств населення в районі носить системний характер і є одним із пріоритетних напрямків діяльності районної влади. В рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича керівництво районної влади особливу увагу приділяє такій категорії громадян.
16 жовтня, перший заступник голови райдержадміністрації Вільшинський Петро Григорович спільно з директором Теофіпольського РЦСССДМ Чохою Русланою Іванівною, відвідали  в смт. Базалія сім’ю Коломойцевої Марії Дмитрівни, яка опинилась в складних життєвих обставинах.
Коломойцева Марія Дмитрівна 1989 року народження, особа із числа дітей позбавлених батьківського піклування, з новонародженою дитиною 15.10.2011 р.н. залишилася без даху над головою. За сприяння селищного голови Герасим’юк Ірини Василівни та спеціалістів ТРЦСССДМ Коломойцева М.Д. була влаштована в «Дім Довіри» с. Писарівка Волочиського району  Хмельницької області.
До повернення Коломойцевої Марії в смт Базалію у серпні 2012 року були створені всі відповідні умови для повернення та проживання сім’ї. Підшукана квартира, підключена електроенергія, встановлений газовий конвектор, оформлена вся необхідна документація, надана в користування земельна ділянка.
Вже більше року фахівець із соціальної роботи Ніколюк Леся Петрівна спільно з селищним головою Герасим’юк Іриною Василівною підтримують цю сім’ю та надають повний комплекс послуг.
Під час візиту перший заступник голови райдержадміністрації Вільшанський П.Г обговорив з  фахівцем із соціальної роботи та сільським головою ряд питань щодо забезпечення якісного соціального догляду та захисту таких сімей. Вільшинський Петро Григорович оглянув умови, в яких проживає дана сім’я, а також поцікавився станом справ і необхідністю надання допомоги як з боку селищного голови, так і відповідних служб району. Рівень життя найбільш уразливих верств населення постійно перебуває на контролі у влади та відповідних соціальних служб. Активність та небайдужість керівництва районної влади, соціальних працівників є важливим фактором успіху перетворень у системі соціального захисту населення.
Переглядів: 619 | Додав: Inna | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz