lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 27 » Василь Ядуха: Економіка області, незважаючи на складні процеси у світовому економічному просторі, продемонструвала у 2012 році стабільні тен
12:56
Василь Ядуха: Економіка області, незважаючи на складні процеси у світовому економічному просторі, продемонструвала у 2012 році стабільні тен

Під головуванням Василя Ядухи відбулася колегія облдержадміністрації. Впродовж двох годин члені колегії розглянули шість питань порядку денного. Чи не головним з них став звіт про підсумки соціально-економічного розвитку області за 2012 рік та основні напрями роботи у 2013 році. Про досягнення у регіоні у контексті реалізації економічних реформ, впровадження ініціатив Президента України, соціальну політику, спрямовану на збільшення доходів громадян, підтримання їх купівельної спроможності та забезпечення зайнятості населення інформував Андрій Прусецький – директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації. «Економіка області, незважаючи на складні процеси у світовому економічному просторі, продемонструвала у 2012 році стабільні тенденції економічного зростання в реальному секторі економіки. Хмельниччина - в числі небагатьох регіонів, які зберегли позитивну динаміку промислового виробництва. Зокрема, обсяги склали 101%, загального виробництва продукції сільського господарства – майже 113%, і за цим показником ми займаємо лідируючу позицію в державі», - підкреслив Василь Ядуха.
Очільник краю зауважив, що зростає обсяг іноземних інвестицій в економіку регіону. Його приріст у звітному році становив майже 12%, що свідчить про суттєве покращення інвестиційного клімату в області. За кількістю оформлених пільгових кредитів за програмою «Доступне житло» наша область займає четверте, а місто Кам’янець-Подільський – перше місце в Україні.
Основний показник діяльності влади – фінансова сторона, переконаний Василь Ядуха, відтак, завдяки консолідованій і згуртованій роботі усіх бюджетних установ і пенсійного фонду область досягла бажаного результату – зменшено залежність від центрального бюджету на 6% і від Пенсійного фонду на 4%. За темпами приросту середньомісячних заробітних плат Хмельниччина вийшла на 7 місце в державі.
«Зроблено чимало, але ще більше потрібно зробити в майбутньому. Президент України Віктор Янукович 25 грудня 2012 року на засіданні Комітету з економічних реформ чітко визначив пріоритети 2013 року. Вони стали для нас своєрідним дороговказом», - сказав Василь Ядуха. Пріоритетом № 1 він назвав розвиток реального сектора та внутрішнього ринку, наступний – всебічне сприяння підприємництву. Раціональне використання бюджетних коштів – ще один пріоритет цього року. «Переконаний, для подальшого руху вперед нам потрібно сконцентруватися на власних силах і можливостях, працювати над розвитком краю, підвищенням рівня життя людей, оскільки це наш з вами обов’язок», - резюмував Василь Ядуха.
По другому питанню порядку денного «Про організацію роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області з розгляду звернень громадян у 2012 році та завдань щодо її удосконалення у 2013 році» з інформацією виступила Лілія Бернадська, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації.
«Це питання має бути на особистому контролі керівників органів влади усіх рівнів. Вкотре звертаю увагу на забезпечення відкритості, прозорості у своїй діяльності, оперативне реагування на запити та звернення наших громадян. Саме за результатами цієї роботи люди оцінюють владу», - наголосив Василь Ядуха.
Олександр Данилюк – начальник управління молоді, спорту та виховної діяльності Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації поінформував про підготовку оздоровчої кампанії «Літо-2013». Голова облдержадміністрації наголосив на необхідності вчасного та повного фінансування, створення умов та можливостей для забезпечення якісними послугами з оздоровлення та відпочинку дітей, збереження та належного функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, здійснення заходів стосовно збереження життя й здоров’я дітей в дитячих оздоровчих закладах.
Члени колегії розглянули питання про стан виконавської дисципліни в облдержадміністрації у четвертому кварталі 2012 року, схвалили список осіб, рекомендованих для участі в конкурсному відборі на встановлені обсяги ( квоти) місць прийому до Національної академії державного управління при Президентові України з місцевих органів виконавчої влади області.

Переглядів: 631 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz