lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова

З квітня реєстрацію місця проживання здійснюють органи місцевого самоврядування

У зв’язку з набранням чинності окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» в Україні змінюється система реєстрації місця проживання.

Відповідно до закону органом реєстрації визначено виконавчий орган сільської, селищної ради. Загальна процедура та вимоги щодо переліку документів, які необхідні для реєстрації, суттєво не змінилися. Адреси, за якими можна буде отримати послугу з реєстрації місця проживання, розміщені на інформаційних стендах у всіх підрозділах ДМС України.

Штампи до паспортів громадянина України проставлятимуть органи реєстрації, за винятком випадків відновлення втрачених документів та оформлення першого паспорта громадянина України. Місцеві громади передаватимуть інформацію про реєстрацію місця проживання для внесення до Єдиного державного демографічного реєстру.

З метою координації дій щодо здійснення реєстрації місця проживання місцевими громадами Державною міграційною службою розроблено Правила реєстрації місця проживання та Порядок передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру (Постанова КМУ від 02.03.2016 №207), а також завчасно поінформовано обласні та у місті Києві державні адміністрації про необхідність забезпечення виконання зазначених функцій.

Окрім цього, міграційною службою створено веб-портал, призначений для здійснення місцевими громадами реєстрації та передачі даних до Єдиного державного демографічного реєстру, а також надано необхідні роз’яснення щодо отримання доступу та використання ресурсу.

28.04.2016

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Повторне голосування в смт Базалія

15 листопада 2015 року в одномандатному виборчому окрузі №8 звичайної виборчої дільниці № 681012 смт Базалія Теофіпольського району Хмельницької області буде проводитись повторне голосування відповідно до постанови Базалійської селищної виборчої комісії від 28 жовтня 2015 року № 14 в зв’язку з тим, що кандидати у депутати в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року набрали однакову кількість голосів.

Згідно із Календарним планом основних організаційних заходів з метою підготовки та проведення повторного голосування відділом ведення Державного реєстру виборців було підготовлено та передано в приміщенні райдержадміністрації 9 листопада 2015 року іменні запрошення. Від імені дільничної виборчої комісії запрошення отримали голова комісії Задерей А.В.  заступник та секретар комісії Марчук Т.В. та Герасімюк Н.В.

До 11 листопада 2015 року включно членами ДВК іменні запрошення будуть доставлені кожному виборцю, де буде повідомлено про включення до списку виборців, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону, а також час і місце проведення голосування.

Не пізніше, як за два дні до дня повторного голосування, тобто 12 листопада 2015 року включно, списки виборців на паперовому носії в одному примірнику будуть підготовлені та передані відділом ведення Державного реєстру виборців дільничній виборчій комісії звичайної виборчої дільниці №681012 смт Базалія.

10.11.2015

________________________________________________________________________________________________________

Обрання голів та депутатів сільських, селищних рад

Відділом ведення Державного реєстру виборців відповідно до постанови ЦВК від 9 вересня 2015 року №239 “Про Порядок надання Центральній виборчій комісії інформації щодо підготовки та проведення місцевих виборів” проводилась робота щодо передачі інформації Центральній виборчій комісії про результати виборів депутатів сільської, селищної ради в одномандатних виборчих округах (форма 7), результати виборів сільського, селищного голови (форма 8).

За допомогою спеціального програмного забезпечення “Автоматизований контроль повідомлень територіальних виборчих комісій працівниками віділу з 26 по 30 жовтня 2015 року було перевірено всі повідомлення сільських, селищних виборчих комісій району та виправлено всі зауваження та недоліки.

Лише після перевірки повідомлення щодо обрання депутатами, головами сільських та селищних рад були направлені до Центральної виборчої комісії з метою висвітлення на офіційному сайті http://www.cvk.gov.ua.

02.11.2015

________________________________________________________________________________________________________

Порядок голосування виборців

(місцеві вибори - 2015)

________________________________________________________________________________________________________

Передача уточнених списків виборців для голосування 25.10.2015

 

         Відділом ведення Державного реєстру виборців на виконання Закону України “Про місцеві вибори” та Роз’яснення щодо складання та уточнення списків виборців для підготовки і проведення голосування з місцевих виборів, затвердженого постановою ЦВК від 25.09.2015 року №370 було успішно підготовлено уточнені списки виборців на всі 50 звичайних виборчих дільниць і 22 жовтня 2015 року в залі засідань районної ради передано дільничним виборчим комісіям.

         Крім уточнених списків виборців на кожну виборчу дільницю відділом ведення Реєстру виборців передано бланк Витягу зі списку виборців для голосування за місцем перебування виборців нездатних пересуватися самостійно і бланк Продовження списку виборців (для включення дільничною виборчою комісією до списку пропущених виборців на підставі рішенням суду).

         Від імені дільничної виборчої комісії уточнений список отримали три члени дільничної виборчої комісії, які є представниками різних партій.

         Про передачу дільничним виборчим комісіям уточненого списку виборців було складено акти передачі, один примірник акта зберігається у відділі ведення Державного реєстру виборців, другий — у дільничній виборчій комісії. 

23.10.2015 р

________________________________________________________________________________________________________

Попередні списки та персональні запрошення для виборців        

        

         Відділом ведення Державного реєстру виборців згідно Календарного плану основних організаційних заходів підготовки і проведення виборів було успішно підготовлено і 11 жовтня 2015 року передано за актами на всі 50 звичайних виборчих дільниць

- попередні списки виборців

- персональні запрошення для кожного виборця.

         Попередні списки виборців 12 жовтня були надані для загального ознайомлення у приміщенні кожної виборчої дільниці і кожен виборець мав право ознайомитись з ними та перівірити правильність внесених до нього відомостей. Іменні запрошення, що виготовлені відділом ВВ ДРВ були доставлені членами ДВК кожному виборцю особисто.

         З 12.10.2015 р. по 19.10.2015 р. працівниками  відділу проводилось уточнення попередніх списків. Відділ опрацював:

всі відомості подані керівниками районного сектору ДМС (прописка, виписка, зміна прізвища, включення осіб, яким виповнилось 18 років), відділу РАЦС (померлі) , районного суду (визнання недієздатними), управління соціального захисту та всіх сільських, селищних рад (щодо встановлення постійної нездатності пересуватися самостійно);

всі повідомлення дільничних виборчих комісій про неточності, розбіжності, помилкита зміни які необхідно внести до списку;

заяви від виборців, про необхідність внесення змін та включення до списків осіб, які пропущені.

         За цей період у реєстрі виборців було проведено 281 виборцю зміни щодо виборчих адрес та ідентифікаційних даних, а також  включено до Реєстру 26 пропущених осіб. Допомогою програмного ресурсу “Особистий кабінет виборця”, що знаходиться на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” в Теофіпольському районі скористалося сім виборців, які  перевірили свої персональні дані та виявилося, що всі дані  внесені до Реєстру правильні та знаходяться в актуальному стані.

         За результами уточнення попередніх списків 20, 21 жовтня буде виготовлено уточнений список виборців на всі  звичайні виборчі дільниці.

         20.10.2015

________________________________________________________________________________________________________

Утворення округів територіальними виборчими комісіями

Відповідно до постанови ЦВК від 9 вересня 2015 року №239 “Про Порядок надання Центральній виборчій комісії інформації щодо підготовки та проведення місцевих виборів” відділом ведення Державного реєстру виборців додатково проводилась робота щодо передачі відомостей Центральній виборчій комісії про утворення територіальних, одномандатних виборчих округів з виборів депутатів обласних, районних, сільських та селищних рад. Кількість територіальних, одномандатних виборчих округів, які створені на території кожної адміністративно-територіальної одиниці, визначена постановою ЦВК від 03.09.2015 року № 216 (із змінами).

Відділом ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської райдержадміністрації було проведено опрацювання та підготовку наданих в паперовому та в електроному вигляді постанов територіальних виборчих комісій для передачі Центральній виборчій комісії (Хмельницька обласна виборча комісія, Теофіпольська района виборча комісія, 22 сільські, 2 селищні виборчі комісії району). Через екран “Формування складу округів” в АІТС “Державний реєстр виборців” було занесено інформацію про віднесення вулиць та житлових будинків до кожного округу для проведення виборів депутатів обласних, районних, сільських та селищних рад.

05.10.2015

________________________________________________________________________________________________________

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН

основних організаційних заходів з підготовки та проведення
чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів

25 жовтня 2015 року

________________________________________________________________________________________________________

Шановні жителі Теофіпольського району!

На 25 жовтня 2015 року Верховною Радою України призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Для перевірки та уточнення своїх персональних даних Ви маєте можливість звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Теофіпольської районної державної адміністрації за адресою: смт Теофіполь вул.Небесної Сотні, буд. 19, каб. 12. Крім того, Ви можете перевірити свої персональні дані, внесені до Реєстру, на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) за допомогою програмного ресурсу “Особистий кабінет виборця”.

Звертаємо Вашу увагу на те, що з 12 жовтня на виборчих дільницях Теофіпольського району можна буде ознайомитись із попереднім списком виборців відповідної виборчої дільниці. До 14 жовтня включно кожен виборець отримає іменне запрошення з повідомленням про своє включення до попереднього списку виборців відповідної виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону, розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, стосовно яких у списку є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно, одночасно повідомляється, що їм буде надана  можливість проголосувати за місцем перебування. Виборець може звернутись до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто чи інших осіб, а також щодо наявності або відсутності відміток про постійну нездатність виборця самостійно пересуватися.

Особливо це стосується виборців:

- які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);

- колишніх військовослужбовців строкової служби;

- громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;

- виборців, які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Виборець, який на день виборів перебуває за межами населеного пункту, в якому він проживає, участі у місцевих виборах не бере, крім випадків, коли виборець, включений до списку виборців на спеціальній виборчій дільниці. У цьому випадку він отримує виборчі бюлетені для голосування по виборах, на яких він має право голосу.

Виборці, які зняті із попередньої адреси реєстрації, і не зареєстровані за іншою адресою, в списках виборців будуть відсутні. Такі виборці не матимуть права голосу на місцевих виборах, відповідно до частини 3 статті 3 Закону України “Про місцеві вибори”. Належність громадянина до відповідної територіальної громади та проживання його на відповідній території визначається його зареєстрованим місцем проживання.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України.

 

Прийом громадян у відділі здійснюється з понеділка по п’ятницю, з 8.00 год. до 17.00 год. Обідня перерва: з 12.00 год. до 13.00 год.

Телефон для довідок 3-06-64.

08.09.2015 р.

________________________________________________________________________________________________________

 

23, 25 червня 2015 року працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА спільно з спеціалістом Святецької сільської ради  Хомут Валентиною Леонтіївною проведено звірку частину даних, що містяться в екрані “Адресний регістр” автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців”, що стосуються назв геонімів та нумерації будинків по с.Святець. Було виявлено ряд розбіжностей, які будуть уточнені і приведені до актуального стану.

 

________________________________________________________________________________________________________


Про нові зміни до  постанови ЦВК  від 13.01.2011р. №6

            З метою підвищення ефективності здійснення візуального та автоматизованого контролю за повнотою та коректністю відомостей про виборців, які подаються відділу ведення Державного реєстру виборців, відповідно до  статті 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців" (  в районі 28 суб’єктів подання це Теофіпольський РС УДМС України у Хмельницькій області, відділ ДРАЦС реєстраційної служби Теофіпольського РУЮ, Теофіпольський районний суд, управління соціального захисту Теофіпольської райдержадміністрації та сільські, селищні ради)   7 квітня 2015 року Центральна виборча комісія  внесла зміни до Постанови № 6 від 13.01.2011 “Про форми подань з відомостями про виборців (осіб), на підставі яких здійснюється періодичне поновлення персональних даних Державного реєстру виборців”.

            Даною постановою внесені зміни до  форм  подань з відомостями про виборців, на підставі яких здійснюється щомісячне поновлення персональних даних Державного реєстру виборців та внесено зміни до Інструкції про заповнення даних форм. В нових формах вже буде присутня інформація  про виборців, що стосується попереднього прізвища, власного імені, по батькові (за наявності), а також у формах на реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації за місцем проживання будуть вказуватись відомості про попередню адресу та адресу житла, за якою буде зареєстровано його майбутнє місце проживання.

             Постанова ЦВК від 07.04.2015 № 30 набуває чинності з 1 червня 2015 року тому відомості періодичного поновлення за травень 2015 року суб’єктами подання будуть підготовлені вже за новими формами.

20.05.2015

___________________________________________________________________________

18, 19, 25 лютого 2015 року працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА спільно зспеціалістом Базалійської селищної ради Теофіпольського району Грелею Лілією Василівною проведено уточнення відомостей про зміну нумерації існуючих будинків адресного регістру автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців”, присвоєння номерів новим житловим будинкам по смт Базалія. Розбіжності, що виявлені, уточнені в процесі роботи.

 

______________________________________________________________________

Звіт про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців апарату

Теофіпольської райдержадміністрації у 2014 році

         У 2014 році робота відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації (далі - відділ ведення Реєстру) була спрямована на виконання Законів України "Про Державний реєстр виборців", "Про захист інформації", "Про місцеві державні адміністрації" та інших нормативно- правових актів з питань забезпечення конституційних прав громадян на території Теофіпольського району.

         У своїй роботі відділ ведення Реєстру використовує автоматизовану інформаційно-телекомунікаційну систему «Державний реєстр виборців» (АІТС “ДРВ”), яка призначена для зберігання та обробки даних, що містять відомості про громадян України, які мають право голосу на виборах різних рівнів у відповідності до вимог ст.70 Конституції України.

Реєстр ведеться в електронній формі з єдиною базою даних, яка містить персональні дані усіх виборців України.

         Працівниками відділу налагоджено тісну співпрацю із  суб’єктами подань відомостей про виборців, визначеними статтею 22 Закону України “Про Державний реєстр виборців”. В районі це Теофіпольський РС УДМС України в Хмельницькій області, відділ державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) Теофіпольського районного управління юстиції, Теофіпольський районний суд та сільські, селищні ради. 

         Упродовж 2014 року  вказаними суб’єктами  було подано до відділу ведення Реєстру 270 відомостей періодичного поновлення стосовно 2808 виборців. За результатами опрацювання  до бази даних Реєстру  внесено 1942 змін до облікових  записів про виборців,  включено до Реєстру 323 особу, знищено 543 записів про виборців. За результатами проведених дій начальником відділу видано 533  накази.          Протягом 2014 року було підготовлено та направлено до відповідних підрозділів центральних органів виконавчої влади 85 запитів стосовно уточнення даних по 935 виборцях. Після отримання відповідей на вказані запити до бази даних Реєстру були внесені відповідні зміни. 

         Протягом 2014 року до відділу ведення Реєстру із заявами звернулися 130 виборці, зокрема, щодо зміни ідентифікаційних даних 15 осіб, щодо зміни виборчої адреси 14 осіб,  щодо включення до бази Реєстру 22 осіб, щодо тимчасової зміни місця голосування 81 особа.  Всі заяви розглянуті та по всіх прийнято відповідні рішення. Запитів від  політичних партій та громадських організацій не надходило.

Станом на 31.12.2014 до бази Державного реєстру виборців внесено відомості стосовно  25740  виборців Теофіпольського району.

         У 2014 році відділ ведення Реєстру в межах своїх повноважень забезпечував виконання  нормативно-правових документів Центральної виборчої комісії, листів та рекомендацій Служби розпорядника Реєстру, відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Хмельницької облдержадміністрації.  Таких листів,  повідомлень та рекомендацій  електронною поштою на адресу відділу ведення Реєстру  надійшло  385. 

         У 2014 році відділ ведення Реєстру в межах своїх повноважень забезпечував та координував проведення на території району двох загальнодержавних виборчих кампаній — позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року та позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року. Відділом також було успішно підготовлено та передано на 49 звичайних виборчих дільниць попередні та уточнені списки виборців.

         Робота відділу ведення Реєстру у період проведення виборчих кампаній була зосереджена на чіткому виконанні Календарного плану підготовки  та проведення позачергових виборів. У квітні-травні 2014 року  працівники відділу ведення Реєстру співпрацювали з представниками місії ОБСЄ у Хмельницькій  області . Так, 11 квітня та 19 травня  2014 року були проведені зустрічі  з питань організації виборчого процесу на території району.

         З метою підвищення рівня правової освіти суб’єктів виборчого процесу  та розширення інформаційного простору щодо знання виборчого законодавства  на офіційному веб-сайті Теофіпольської райдержадміністрації розміщено розділ «Відділ реєстру виборців», де відвідувачі можуть переглянути зміни до виборчого законодавства, порядок звернень громадян та зразки заяв, права та обов’язки виборців.

         Протягом року відділом ведення реєстру підготовлено та розміщено на веб-сайті Теофіпольської райдержадміністрації ряд роз’яснень виборцям, зокрема, щодо порядку та термінів тимчасової зміни місця голосування, щодо забезпечення виборчих прав громадян, які переселилися із Автономної Республіки Крим, Севастополя та східних областей України.

         В мережі Інтернет  діє офіційний Web-сайт  Державного реєстру виборців, де розміщується як нормативна, так і різноманітна  статистична інформація, яка буде цікава як пересічному  виборцю, так і політичним  партіям та громадським організаціям. Відділом ведення Реєстру 07.04.2014 року підготовлено та оприлюднено  інформацію «Створіть свій особистий кабінет виборця», де кожному виборцю надано можливість  перевірити  інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців.

         Впродовж 2014 року послугою «Особистого кабінету виборця» скористалося  34 жителі Теофіпольського району.

23.01.15

________________________________________________________________________________________________________

 Виборцям про позачергові вибори  26.10.2014

28 серпня 2014 року розпочався виборчий процес з підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня.

В Теофіпольському районі, як і на попередніх виборах, буде працювати 49 звичайних виборчих дільниць.

До 16 жовтня кожен виборець має отримати іменне запрошення на вибори з зазначенням місця і часу голосування. На виборчій дільниці з 15 жовтня будуть знаходитися попередні списки виборців з якими виборці мають право ознайомитися і перевірити правильність внесених до них відомостей. Також, виборці можуть звернутися до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців, а також про включення або виключення зі списку себе або інших осіб. Таку заяву можна подати не пізніше, ніж за п'ять днів до голосування, а саме до 20 жовтня. Заяви подані пізніше не розглядатимуться.

Також перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців можливо не виходячи з оселі за допомогою мережі Інтернет. Для цього потрібно зайти на офіційний сайт Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua) та скористатись програмним ресурсом «Особистий кабінет виборця».

Тим виборцям, які не здатні пересуватися самостійно, але в списках у них немає відмітки “НСП”, рішенням дільничної комісії на підставі їх заяви та довідки медичної установи про стан здоров'я надається можливість проголосувати за місцем перебування (вдома). Така заява разом з довідкою повинна бути надіслана поштою або передана іншими особами до дільничної комісії до 20 години останньої п'ятниці перед днем голосування.

            Кожен виборець, який в день позачергових виборів народних депутатів України  26 жовтня 2014 року планує  знаходитись поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не зможе проголосувати на тій виборчій дільниці, до якої відноситься його виборча адреса, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни  виборчої адреси.       

    Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (довідка з місця роботи, довідка сільської чи міської ради про місце проживання, договір про право власності на житло тощо). Без таких документів виборцю буде відмовлено у задоволенні заяви.

            Для виборців, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і які у даний час проживають на території району, досить пред’явити тільки паспорт.

            Члени виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати на виборчій дільниці, до якої їх виборча адреса не відноситься, подають  заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, до неї додають копію  посвідчення чинного члена ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення/зміни в складі ДВК.

Заяви приймаються відділом ведення Державного реєстру виборців до 20 жовтня 2014 року включно.

26.09.2014

________________________________________________________________________________________________________

 

19 червня 2014 року начальником відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської райдержадміністрації Семенюк Ю.Б. спільно з  спеціалістом Святецької сільської ради Хомут Валентиною Леонтіївною проведено звірку адресного регістру автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців” щодо геонімів та нумерації будинків по с.Мар’янівка та с.Лисогірка Святецької сільської ради. Під час звірки виявлено ряд розбіжностей, які усунуті в процесі роботи відділу ведення Державного реєстру виборців.

 

 

      

________________________________________________________________________________________________________

Як тимчасово змінити місце голосування на виборах Президента України 25.05.2014 ?

 

Постановою

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz