lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 10 » Про благодійну громадську інтернет-платформу "Люди допомагають людям"
16:59
Про благодійну громадську інтернет-платформу "Люди допомагають людям"

«Люди допомагають людям» – це благодійна громадська інтернет-платформа адресної допомоги непрацездатним членам сім’ї загиблого або зниклого безвісти внаслідок трагічних подій на Майдані і військових дій на сході України. Ці люди найбільш вразливі, тому що вони втратили близьку людину і самі не можуть себе забезпечити. Це неповнолітні діти, люди похилого віку, інваліди та молоді мами, які виховують дітей віком до трьох років.

«Люди допомагають людям» – це перший в Україні абсолютно прозорий проект благодійної допомоги.

У громадської організації немає ніякого фонду або посередницьких рахунків, гроші перераховуються напряму від людини, яка хоче допомогти, на особистий рахунок сім’ї. На сайті є можливість перерахувати гроші з будь-якої точки земної кулі на користь обраної сім'ї або допомогти усім сім’ям відразу, тоді програма поділить суму вашого платежу на рівні частини між усіма сім'ями.

Програма «Соціальний калькулятор» – це механізм розрахунку, за допомогою якого визначається щомісячна потреба учасників проекту в грошах для забезпечення нагальних потреб. «Соціальний калькулятор» включає обробку показників матеріальної забезпеченості учасників проекту і знаходиться у відкритому доступі на сайті.

«Індикатор наповнення» – показник наповнення особистого рахунку учасника проекту відносно річної потреби. Якщо на рахунок сім'ї достроково надійшла необхідна сума, розрахована на рік, то дані про таку сім’ю переходять до рубрики «Зроблено». З початку нового розрахункового року можливість залучення благодійних пожертв знову активізується.

Таким чином проект дозволяє вирівняти баланс допомоги та уникнути зловживань у сфері благодійної допомоги.

На порталі розміщені відео-розповіді родин про їхніх найдорожчих людей, що трагічно загинули або зникли безвісти.

Проект «Люди допомагають людям» реалізується громадською безприбутковою організацією «Громадський інформаційний простір», яка має статус волонтерської. Реєстраційні документи розміщені нижче на сайті. Ми, як організація, беремо на себе зобов'язання по створенню перевіреної і повної бази даних постраждалих сімей з усієї України, перевірці інформації щодо фінансових та інших потреб сім'ї, контролю за цільовим використанням грошей, динамічному перерахунку розміру допомоги у разі суттєвих змін у матеріальному становищі родини. Громадська організація планує не рідше, ніж раз на рік, надавати поточні звіти та обновляти інформацію по кожній родині.

Проект розпочався з ідеї та особистої – у тому числі фінансової – підтримки Ольги Богомолець – Заслуженого лікаря, громадського діяча, а зараз народного депутата України. Без її допомоги та участі наших партнерів проект би не відбувся.

Люди допомогають людям в важкі часи випробувань. Сьогодні милосердя і мужність відчувається так гостро, як ніколи, вражаючи до глубини душі, показуючи на ділі, що найвища наша сутність розкривається тоді, коли ми всі разом підтримуємо і захищаємо один одного.

Посилання на інтернет-платформу "Люди допомагають людям": https://lpl.com.ua/

Переглядів: 482 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz