lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Проведено засідання громадської ради
15:54
Проведено засідання громадської ради

12 весесня голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у засіданні громадської ради при райдержадміністрації. Вела засідання голова громадської ради Ніна Киричок.

На порядок денний засідання було винесено питання про Закон України про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України, по якому проінформувала Тетяна Віркун - начальник Теофіпольського районного управління юстиції, яка зазначила, що законодавством України, зокрема ст. 1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» визначено, що  тимчасово окупована територія України є невід’ємною частиною території України, на яку поширюється дія Конституції та законів України.

Про соціальне забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції проінформувала Оксана Оцалюк – начальник відділу забезпечення виконавчої діяльності управління соціального захисту населення. Вона, зокрема, зазначила, що в Теофіпольському районі проживає тимчасово переселених 49 родин– це 22 родини з Донецької області, 26 родин з Луганської області та одна родина  з АР Крим. Сорок  сім  родин проживають у родичів. Дві родини поселені  в  гуртожиток  Теофіпольського професійно – аграрного ліцею с. Коров’є. Загалом на території району проживає 125 осіб тимчасово переселених громадян, з них 38 дітей. 23 дітей влаштовано  до навчальних закладів району, 6 дітей влаштовано до дошкільних навчальних закладів, 1 дитина  проходить курс реабілітації в Теофіпольському  центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Чотири родини переселенців повернулися назад до попереднього місця проживання.

Одинадцять  родин, які приїхали  з зони АТО на тимчасове проживання звернулися за продовженням соціальних виплат. Відповідно до вищезазначених звернень  управлінням соціального захисту населення зроблено письмові запити  на одержання особових справ отримувачів допомог за місцем реєстрації. 

Розпорядженням голови районної державної адміністрації від 20 серпня 2014 року №145/2014 створено робочу моніторингову групу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Робочою групою проводяться засідання  на яких вирішуються нагальні проблеми переселенців. 

При обстеженні даних сімей виявилося, що є потреба в осінньо-зимовому одязі та взутті, в засобах гігієни та продуктах харчування.

За рішенням робочої групи створено банк одягу, про що в району газету „Життя Теофіпольщини”  було дано оголошення. Дякуючи небайдужим жителям району деякі родини частково забезпеченні осінньо-зимовим одягом, підприємцями району надано засобів гігієни на суму близько 5000грн. Але, на сьогоднішній день повністю не вирішена проблема в забезпеченні в осінньо-зимовим одягом та взуттям.

При управлінні соціального захисту створено банк даних щодо осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Проводиться щоденний моніторинг проблем тимчасово переміщених громадян, та вживаються заходи щодо їх вирішення.

В різному на розгляд виносились питання  благоустрою селища, а саме ремонту доріг, відкриття дитячого кафе, збільшення кількості дитячих майданчиків, лавочок, мусорних баків, про забруднення навколишнього середовища від спалювання осінніх відходів.

Стосовно розглянутих питань заслухано пропозиції від членів громадської ради.

З метою вирішення проблемних питань прийнято рішення підготувати офіційні листи та надати для розгляду голові райдержадміністрації Юрію Кучеруку.           

 

 

      

 

Переглядів: 594 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz