lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Березень » 12 » Схід села Кузьминці
16:24
Схід села Кузьминці

У приміщенні сільського будинку культури відбувся схід села Кузьминці. У сході села взяли участь: перший заступник голови Теофіпольської райдержадміністрації Вільшинський П.Г., голова Теофіпольської районної ради Петринюк А.В., Поляхівський сільський голова Романюк М.Д., головний спеціаліст відділу Держгеокадастру в Теофіпольському районі Хмельницької області Вигонська А.І.,  мешканці с. Кузьминці.

Сільський голова Романюк М.Д. звітував про проведену роботу на посаді, а також розповів про соціально-економічний розвиток та демографічну ситуацію в с. Кузьминці.  Микола Дем’янович окреслив пріоритетні завдання на поточний рік, серед яких: проведення благоустрою села, ремонт доріг в с. Кузьминці. Окремо Микола Дем’янович зупинився на питаннях розрахунків за водопостачання, проблемні питання в подачі води до домогосподарств мешканців села.

Жителі села підняли питання щодо використання коштів на капітальний ремонт дороги в с. Кузьминці. Висловили зауваження щодо проведеної роботи із зазначеного питання. Також було обговорено питання використання пасовищ жителями села.

Виступив керівник місцевого фермерського господарства Сапсай Сергій Петрович, який надає допомогу громаді для вирішення соціально-економічних питань, вказав на недоліки в роботі сільської ради і що потрібно зробити для покращення соціально-економічної ситуації в с. Кузьминці.

Спеціаліст відділу Держгеокадастру в Теофіпольському районі Хмельницької області Вигонська А.І. розповіла про проблемні питання виділення земельних ділянок за межами населених пунктів, дала відповідь на запитання мешканців села.

Вільшинський П.Г. вислухав зауваження мешканців села Кузьминці, які були невдоволені тим, що автобус до районного центру ходить тільки раз на тиждень. Він пообіцяв вирішити проблему на нараді з автоперевізниками.

Жителі села Кузьминці також підняли питання щодо незадовільного стану сміттєзвалища.

На всі проблемні питання жителів с. Кузьминці, представники органів державної влади та місцевого самоврядування надали ґрунтовні роз’яснення та пообіцяли всіляко сприяти вирішенню нагальних потреб мешканців села.

 

Переглядів: 639 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz