lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 10 » Тривають виїзні наради по сільських радах Теофіпольського району
18:37
Тривають виїзні наради по сільських радах Теофіпольського району

Під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Маєвського проведено чергову розширену виїзну нараду на базі Святецької сільської ради, за участю робочої групи.

Розпочинаючи засідання очільник району зазначив, що основна мета проведення сьогоднішньої наради – вирішення проблем громадян. Адже, важливе живе спілкування з населенням громади, взаємодія людей з керівниками структурних підрозділів адміністрації, організацій району.

Також повідомив, що спільно з керівником місцевого господарства Василем Мастієм розпочато проведення ямкового ремонту дорожнього покриття на території Святецької сільської ради.

Щодо спрощеного порядку надання населенню житлових субсидій проінформувала начальник управління соціального захисту населення Наталія Лебідь. Вона повідомила, що за дорученням Юрія Францовича підготовлено листи-звернення на голову облдержадміністрації Михайла Загородного стосовно відрахування від сукупного доходу громадян частки від здачі молока.

Стосовно податку на нерухоме майно дала роз’яснення начальник Теофіпольського відділення Красилівської МДПІ Валентина Грицаюк, яка повідомила про нарахування деяких видів податків для населення.

З питанням закупівельних цін на молоко присутніх ознайомив Олександр Бронетко. Зупинився на основних характеристиках, які впливають на вартість молока.

Відносно зміни тарифів на природній газ для населення розповів начальник відділення Теофіпольської філії ПАТ «Хмельницькгаз» Олег Кушнірук. Шквал запитань до нього стосувався щорічної заміни газових лічильників і обладнання до газових плит.

Про роботу закладів освіти на території Святецької сільської ради доповіла заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Майя Мельник.

Олена Кравчук - головний лікар Теофіпольського ЦПМСД охарактеризувала медичне обслуговування населення сільської ради. Наголосила на важливості наближення медичної допомоги до населення і вжиття заходів щодо розвитку центрів первинної медичної допомоги.

Про діяльність на підвідомчій території сільської ради лікарні Червоного Хреста розповіла Валентина Романович, голова районного Товариства Червоного Хреста. Валентина Олександрівна подякувала керівнику господарства Василю Мастію за постійну фінансову підтримку лікарні.

Нарада проходила у форматі питання - відповіді.

Багато питань жителів села стосувались Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» і самого процесу об’єднання територіальних громад. На них дала відповідь Валентина Жилюк, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації.

Катерина Базалійська, виконуюча обов’язки сільського голови, секретар Святецької сільської ради, у своєму виступі зосередила увагу присутніх на необхідності проведення ремонту Святецького і Мар’янівського сільських клубів, заміни стелі та вікон. Подякувала голові Теофіпольської райдержадміністрації Юрію Маєвському за ініціативу, організацію та проведення даного типу нарад.

Голова місцевого господарства Василь Мастій також подякував голові райдержадміністрації Юрію Маєвському за візит, вирішення проблемних питань і співпрацю у проведенні ямкового ремонту дорожнього покриття між населеними пунктами Святець і Лисогірка.

«Всі проблемні питання, які сьогодні були розглянуті на нараді є нашими спільними питаннями. Ми будемо разом працювати над їх вирішенням. Приємно, що в багатьох сільських радах розуміють необхідність проведення виїзних нарад даного типу і вже самі стають їх ініціаторами»,- зазначив голова райдержадміністрації.

Підводячи підсумки наради, Юрій Маєвський  подякував жителям громади за активну участь та небайдужість, адже тільки спільними зусиллями можна вирішити всі проблеми.

Також, разом з головою місцевого господарства оглянув відрізок дороги Святець-Лисогірка, на якому проводиться ямковий ремонт. Після чого відвідав Святецьку амбулаторію та лікарню Червоного Хреста, де мав змогу ознайомитись з роботою працівників цих медичних закладів.

Особливо вразила керівника району Святецька Червонохресна лікарня, яка надає лікувальну допомогу пенсіонерам, ветеранам, людям похилого віку. Очолює цю лікарню Валентина Романович. Лікарня вже існує дев’ятнадцять років, завдяки тісній співпраці з керівником господарства. Лікарні такого типу є тільки чотири на всю Україну.

«Велика подяка медичним працівникам і Василю Мастію за те, що даний заклад діє» - зауважив голова райдержадміністрації, - «Потрібні не тільки кошти на утримання закладу, а й самовідданість у роботі медичного персоналу. Тому що, люди, які перебувають на лікуванні у цій лікарні, - це люди похилого віку. А вони потребують найбільше уваги та турботи».

 

 

Переглядів: 802 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz