lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 5 » Україна працює над створенням прозорих та неупереджених умов ведення бізнесу - Віктор Янукович
17:22
Україна працює над створенням прозорих та неупереджених умов ведення бізнесу - Віктор Янукович
Україна активно працює над пошуком і запровадженням нових механізмів удосконалення регуляторної політики. Про це Президент України Віктор Янукович сказав на пленарному засіданні Ради вітчизняних та іноземних інвесторів на тему «Інвестиції у розвиток економіки та соціальної сфери в умовах дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом».
«Ми формуємо прозорі й неупереджені умови ведення бізнесу в країні. Ми вже суттєво удосконалили дозвільну систему та сферу ліцензування», - сказав Глава держави.
За його словами, в Україні вже зменшено кількість дозволів, запроваджено декларативний принцип та принцип мовчазної згоди при отриманні документів дозвільного характеру, видачу дозволів виключно через дозвільні центри за принципом «єдиного вікна», визначено критерії та періодичність проведення планових перевірок суб’єктів господарювання.
«З метою зниження адміністративного тиску на бізнес ми вже ліквідували більшу частину дублюючих функцій державних органів. Ця робота в рамках адміністративної реформи триватиме й далі», - запевнив Віктор Янукович.
Він зазначив, що особливу увагу влада приділяє створенню ефективного механізму захисту прав власності. «Це один з головних напрямків реформування системи правоохоронних органів та судоустрою», - підкреслив Президент.
За його словами, нова редакція закону про прокуратуру та зміни до Конституції, які посилять незалежність суддів від політичного впливу, пройшли експертизу та отримали схвальну оцінку Венеціанської комісії.
«Завдяки цим змінам бізнес буде захищений від незаконних судових рішень та нелегального тиску правоохоронців», - сказав Глава держави.
 
Переглядів: 544 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz