lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 9 » В області тривають заходи із вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни
09:03
В області тривають заходи із вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни
Напередодні 68-ї річниці Великої Перемоги в усіх містах та селах Хмельниччини відбуваються заходи із вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни - захисників Вітчизни, які відстояли нашу свободу у жорстокій і страшній війні. У ці дні ми усі щиро радіємо Перемозі, висловлюємо слова вдячності усім тим, хто її здобував.
Урочиста зустріч керівництва області з ветеранами війни, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, активом обласної, районних та міських ветеранських організацій відбулася сьогодні у сесійній залі. На початку зустрічі голова облдержадміністрації Василь Ядуха щиро привітав присутніх із святом, що наближається, побажав міцного здоров`я, добра та довгих років життя, подякував за патріотизм, мужність і героїзм, проявлені у роки війни.
«Щиро радий зустрічати разом з вами 68-у весну Великої Перемоги. Для кожної людини, котра береже пам’ять про страшні події Великої Вітчизняної війни і тих людей, хто виборював нашу свободу, це свято народної мужності та звитяги. Головне - берегти пам’ять про ті події, передавати її прийдешнім поколінням. І сьогодні ми щиро радіємо і говоримо слова вдячності усім тим, хто здобував Перемогу, завдяки кому ми сьогодні живемо у вільній незалежній Україні під мирним небом», - сказав Василь Ядуха.
Голова адміністрації особливо наголосив, що увага з боку Президента України Віктора Януковича, діючої влади до ветеранів, трудівників тилу, солдатських вдів, сьогодні підкріплюється конкретними справами. В державі впроваджуються соціальні ініціативи, що дозволяє з року в рік покращувати соціальний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни. «Президент Віктор Янукович як до великої святині відноситься до ветеранів Великої Вітчизніної війни, до пам’яті про події війни. Саме з його ініціативи повернуто повагу до учасників подій 1941-1945 років», - підкреслив Василь Ядуха.
Очільник краю зачитав вітальну адресу, що надійшла від Президента України учаснику бойових дій Великої Вітчизняної війни, кавалеру 4-х медалей «За відвагу» Григорію Атаманюку. У ньому, зокрема, йдеться: «Низько вклоняюся та дякую Вам за даровану свободу та мирне небо для нинішнього і прийдешніх поколінь. Завдяки Вашим мужності та самовідданості, силі духу і вірі у торжество добра над злом світ було врятовано від фашистського поневолення. Український народ завжди буде пишатися Вами. Честь Вам і слава! ».
Голова адміністрації зауважив, що в області влада робить усе можливе, щоб сторінки історії були збережені, щоб прийдешні покоління знали, якою ціною далося те, що ми сьогодні маємо: «Минатимуть століття, але я переконаний, що героїчний подвиг наших солдатів – визволителів залишатиметься в пам’яті поколінь».
Звертаючись до присутніх, Василь Ядуха сказав: «Ми дякуємо вам за перемогу, за те, що ви є серед нас і залишаєтеся символом патріотизму, надійності, сили духу. Дай Боже вам здоров`я і сил зустрічати свято Великої Перемоги ще багато-багато років».
За мужність і самовідданість, проявлені під час Великої Вітчизняної війни, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди 68-ї річниці Дня Перемоги Почесною грамотою та цінним подарунком Василь Ядуха нагородив таких учасників бойових дій та учасників війни: Івана Єгоровича Кошелєва, Костянтина Устимовича Можейка, Василя Вікторовича Петрова, Михайла Павловича Пушкіна, Павла Федоровича Ротая, Стратона Андрійовича Олексюка; оголошено подяку Марії Григорівні Фадєєвій, Галині Зінов’ївні Приступі, Венедикту Романовичу Куценку, Григорію Степановичу Хитряку, Володимиру Іллічу Чікіну.
Щирі слова привітань висловили також голова обласної ради Микола Дерикот та голова обласної Ради організації ветеранів Володимир Купратий.
Сльози радості викликали у ветеранів пісні у виконанні студентів Хмельницького музичного училища ім.. В.І.Заремби. А після зустрічі вже традиційно ветерани сфотографувалися з керівництвом області на згадку.
Шанованих ветеранів вітали учасники автопробігу на честь великої Перемоги.
Переглядів: 647 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz