lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 29 » Відбулась нарада з головами селищних та сільських рад з питань проведення часткової мобілізації
14:48
Відбулась нарада з головами селищних та сільських рад з питань проведення часткової мобілізації

29 липня 2014 року в малому залі районної державної адміністрації відбулась нарада з головами селищних та сільських рад з питань проведення часткової мобілізації. В нараді взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Вільшинський, співробітник Шепетівського МВСБ України у Хмельницькій області Роман Затурець, військовий комісар Білогірсько – Теофіпольського  об’єднаного  військового комісаріату  Ігор Новосядлий.
Відкриваючи нараду перший заступник розповів присутнім про роботу, яка проводиться у районі у зв’язку з подіями, що відбуваються у нашій державі. Він наголосив, що першочерговими та пріоритетними завданнями районної державної адміністрації - координація роботи таким чином, щоб, у разі необхідності, захистити наших краян, забезпечити їх усім необхідним. В умовах агресії можна вистояти тільки об‘єднавши спільні зусилля громади. Петро Вільшинський зупинився на тих моментах, де саме необхідно першочергово зосередити увагу сільських рад.
Також обговорювались питання про осіб, які тимчасово прибули з східних областей  до Теофіпольського району на проживання та про перевірки, які  проводять правоохоронні органи. В ході зібрання військовий комісар Білогірсько – Теофіпольського  об’єднаного  військового комісаріату  Ігор Новосядлий надав роз’яснення учасникам зібрання щодо підготовки до часткової мобілізації, згідно Указу Президента України «Про часткову мобілізацію». Він зазначив, що третій етап часткової мобілізації має на увазі своєчасне оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу на збірні пункти та у військові частини. До присутніх звернувся співробітник Шепетівського МВСБ України у Хмельницькій області Роман Затурець. Він конкретизував те завдання, яке стоїть перед жителями Білогірщини     Подальше спідкування проходило в форматі питання – відповідь, що дало змогу присутнім обговорити широке коло існуючих проблем та віднайти шляхи їх вирішення.
На завершення наради Петро Вільшинський звернувся з проханням до присутніх працювати скрупульозно, злагоджено, оперативно, прозоро та  дотримуватись чинного законодавства.

 

Переглядів: 613 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz