lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 7 » Відбулася зустріч Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з Президентом Європарламенту
11:17
Відбулася зустріч Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з Президентом Європарламенту
У четвер, 6 березня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у Брюсселі провів зустріч із Президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцом.
За підсумками зустрічі Арсеній Яценюк повідомив журналістам, що із Президентом Європарламенту обговорювалися шляхи подолання кризи, «яка стосується не тільки України та Росії, а всієї Європи»: «Нам потрібно усвідомити, що це наша спільна відповідальність».
За його словами, на столі зараз багато варіантів: «Ми притримуємося політичного шляху, і від Росії залежить, чи готова вона вирішити цей конфлікт і провести реальні переговори для стабілізації ситуації, чи буде намагатися посилити напругу».
Прем’єр-міністр наголосив, що об’єкти Військово-морських сил України досі блокуються: «Ми звертаємося до російського президента та російської влади відвести свої війська і дотримуватися міжнародних угод, підписаних Україною та Росією».
«Нам необхідно терміново, підкреслюю – терміново – знайти вирішення», - наголосив Арсеній Яценюк і підкреслив, що Україна готова знайти рішення за столом переговорів разом із США, ЄС, Росією.
«Звертаємося до Росії відповісти, чи готові вони зберегти мир і стабільність у Європі, чи будуть далі провокувати й створювати напругу в наших двосторонніх та багатосторонніх відносинах», - наголосив Прем’єр-міністр.
Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк перебуває з одноденним робочим візитом у Брюсселі, де на запрошення Ради Європейського союзу бере участь у позачерговому саміті глав держав і урядів країн ЄС.
У рамках робочого візиту відбудуться зустрічі Арсенія Яценюка з Головою Ради Європейського Союзу Германом Ван Ромпеєм, Президентом Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу, Генеральним секретарем НАТО Андерсом фог Расмуссеном.
 
Переглядів: 522 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz