lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Лютий » 10 » Виховний захід «Шкідливий вплив Інтернету на школярів та підлітків»
18:44
Виховний захід «Шкідливий вплив Інтернету на школярів та підлітків»
За всю історію людства не було ще такого часу,  коли б не страждали від будь – яких ідей та залежностей. Приохотитися до чогось не сильно корисного – справа нехитра.
Куди складніше потім відмовитися від шкідливої звички. Є і ще один важливий момент: навіть зовсім безневинне на перший погляд захоплення може стати згубним для організму, якщо не знати міри. Лікарів, учених, та і простих користувачів проблема глобальної інтернетизації турбує вже не перший рік. З одного боку, це чудово: розширюється коло спілкування,  стираються расові межі. З іншої – в наявності негативні наслідки: число людей з червоними очима, тремтячими руками і що розмовляють на не зрозумілій простому смертному мові  неухильно росте. Медики розвинених країн вже б’ють на сполох. Молодь все більше часу проводить за комп’ютером, віддаючи перевагу віртуальному світу над реальним, у пресі раз по раз з’являються повідомлення про «смерть за монітором». Західні психіатри навіть придумали спеціальний термін – «Інтернет – залежність».
Саме про цю глобальну  проблему суспільства і йшлося на виховному заході: «Шкідливий вплив Інтернету на школярів та підлітків»  07.02.2014р.   проведеному фахівцем  із соціальної роботи Орлик Н.М. у Михнівській ЗОШ I-IIступенів  серед учнів 5,6,7,9 класів. Впродовж заходу діти дізнались про те, що існує залежність до Інтернету, розглянули три стадії Інтернет – залежності. Разом з фахівцем охарактеризували кожну з них. Учням було цікаво відповісти на тестові завдання по даній темі.
Діти усвідомили що Інтернет – залежність – це хвороба що руйнує свідомість особистості, шкодить здоров’ю. Зрозуміли головне правило, щодо обмеження часу перебування у мережі задля збереження свого  здоров’я та заради профілактики залежності від Інтернету.
Переглядів: 1758 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz