lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Микола Азаров: Сьогодні найголовніше - відновлення ритмічної роботи державного управління і економіки
20:27
Микола Азаров: Сьогодні найголовніше - відновлення ритмічної роботи державного управління і економіки
Сьогодні в центрі уваги Уряду - відновлення ритмічної роботи державного управління, оскільки безвідповідальні дії деяких політиканів та екстремістів з дестабілізації ситуації в державі боляче позначаються на інтересах громадян. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів України 11 грудня 2013 року.
Зокрема, Микола Азаров заявив, що на його сторінці в соціальній мережі Фейсбук «знову з`явилися десятки повідомлень: одиноким мамам вчасно не виплатили допомогу на дитину, затримуються виплати лікарняних, допомоги безробітним». Заблокований Уряд, Міністерство фінансів, Міністерство соціальної політики фізично не могли погасити затримані виплати так, як обіцяли до 10 грудня.
«А для людей кожен день – питання виживання», - сказав Микола Азаров, підкресливши, що попереду зима.
«Уряд робить все можливе, щоб забезпечити нормальну роботу державних установ, комунальних служб, економіки в цілому», - зазначив Микола Азаров.
Прем’єр-міністр підкреслив, що блокування Уряду привело до зриву розгляду таких життєво важливих питань, як, наприклад, погашення заборгованості з зарплат, виділення чергових коштів на будівництво лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої лікарні "Охматдит", на реконструкцію централізованих систем водопостачання та водовідведення, на енергозбереження, модернізацію централізованих та індивідуальних систем теплопостачання по всій Україні, а також питань сталої роботи атомної енергетики в зимових умовах, оперативних рішень щодо ліквідації наслідків поривів електромереж, порушень транспортного сполучення.
«Уряд кожен день вирішує оперативні питання життєдіяльності країни. Кожен день! Для цього потрібно, щоб всі міністерства, відомства працювали оперативно», - сказав Микола Азаров.
За час безвідповідального блокування роботи Уряду накопичилось багато важливих питань.
«Уряд має всі їх вирішити надзвичайно оперативно. Саме ми з вами, шановні колеги, адже жоден з тих політиканів, які водили людей вулицями Києва, не візьме на себе відповідальність за тепло і світло в квартирах, за добробут людей, за їх здоров'я, за наповнення бюджету, - наголосив Микола Азаров. - Тому сьогодні в центрі уваги буде відновлення ритмічної роботи державного управління, щоб організовано завершити поточний рік і так само в штатному режимі розпочати новий».
Микола Азаров зазначив, що в першу чергу, треба компенсувати втрати часу в роботі над проектом державного бюджету на 2014 рік. Це головна відповідальність і надзавдання Мінфіну. Водночас треба жорстко вимагати прийняття проектів місцевих бюджетів.
«Політичні канікули, які влаштували собі окремі місцеві органи влади, повинні негайно припинитись, - наголосив Микола Азаров. - Єдина політика – це забезпечення всіх елементів життєдіяльності територіальних громад, що вирішуються завдяки вчасно затвердженим місцевим бюджетам».
Переглядів: 620 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz