lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 13 » Всеукраїнський тиждень права
13:13
Всеукраїнський тиждень права
З метою виховання у громадян поваги до закону і прав людини з 2008 року започатковано проведення Всеукраїнського тижня права, який  припав на 9-14 грудня 2013 року.
У рамках Всеукраїнського тижня права в Теофіпольській  ЗОШ №1 І – ІІІ ст., Новоставецькій ЗОШ I-III ст. та Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї для учнівської молоді фахівцями із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлією Карнаух, Галиною Панаріною, Катериною Вальчук та провідним спеціалістом Наталією Скрильніковою було проведено правові  заходи на тему: «Молодь за права людини», «Знання прав не звільняє від обов’язків».
Під час заходів спеціалісти розповідали про права, які повинні знати підлітки, надавалися поради щодо уникнення неприємностей з боку закону, як треба себе поводити, якщо тебе затримали працівники міліції. Учнівська молодь була задоволена наданою інформацією, адже знання молодою людиною своїх прав та обов'язків перед державою, суспільством, особистістю допомагає поліпшити ранню профілактику, більш ефективно використовувати чинне законодавство у боротьбі з антигромадськими проявами в молодіжному середовищі. Також  було проведено вправу «Футболка», де кожному із учасників запропоновано створити дизайн власної футболки на папері, яка підкреслює їхню індивідуальність та самореалізацію своїх прав у суспільстві.
По закінченню заходів з учнями  проведено анкетування на тему: «Твої права» та розповсюджено  буклети та  листівки «Я маю право», «Всі діти мають право – ти теж», «Ти і закон»  для  підвищення загального рівня правової обізнаності та правової культури молоді району.
З сім’ями в складних життєвих обставинах фахівцями також було проведено бесіди щодо захисту прав людини з нагоди проголошення 10 грудня Загальної декларації прав людини, якою охоплено 25 осіб.
Отже, цей Тиждень — добра нагода нагадати про постійну потребу удосконалення механізмів захисту прав людини. Адже дотримання та захист прав людини є ознакою правової держави і проведення Всеукраїнського тижня права має сприяти підвищенню рівня правової культури населення, а також інформованості про конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації і захисту.
Теофіпольський районний центр
соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді







Переглядів: 715 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz