lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 11

У рамках акції  «16 днів проти насильства», яка проходила  з 25 листопада по 10 грудня,  в Новоставецькій ЗОШ І – ІІІ ст., Теофіпольській  ЗОШ - гімназії та Дитячій художній школі для учнів 5, 8 – 10 класів спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталією Скрильніковою та Ольгою Трайчун  було проведено 4 профілактичні заходи з елементами тренінгу на тему: «Скажи насильству – НІ!», «Агресія як прояв насильства та шляхи її розв'язання», якими охоплено 68 осіб. Надавалася інформація про те, як можна захистити себе, свою гідність і свої права. За допомогою тренінгових вправ учні з’ясовували суть поняття агре ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2015

Комітет з питань правової політики та правосуддя рекомендує Верховній Раді прийняти в цілому проект Закону "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)"
 
Законопроект №2217а поданий Президентом України як невідкладний.

Під час засідання Комітету 9 грудня члени Комітету зазначалося, що метою законопроекту є відхід від централізованої моделі управління в державі, забезпечення спроможності місцевого самоврядування та ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2015

Одне з основних завдань 2016 року – це стабілізація цінової ситуації: «Є перші позитивні зрушення – у листопаді рівень інфляції становив всього лише 2% на противагу галопуючій інфляції протягом поточного року», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк  у Парламенті під час звіту Уряду України за рік роботи у п’ятницю, 11 грудня.

Він нагадав, що рік тому Україна була в надзвичайно складній ситуації: «Країна була на межі дефолту. Країна була без армії, без поліції. Ми разом із вами сформували нову українську владу і зробили багато для того, щ ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2015

Президент Петро Порошенко провів друге засідання Національної ради з питань антикорупційної політики. Глава держави зазначив, що його поки що не задовольняють результати боротьби з корупцією, та наголосив, що з перших днів наступного року прості українці мають відчути ці результати. «Ми маємо довести, що система, яку ми так дбайливо створювали весь 2015-й рік, нарешті, працює для України і здатна приносити гарний результат», – заявив Петро Порошенко.

Президент застеріг від заспокійливих звітів щодо першого етапу антикорупційних дій. &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2015

Сьогодні, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук відбулося засідання комісії з питань надання населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям в окремих випадках. В засіданні взяли участь спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації та центру первинної медико-санітарної допомоги району.

Про окремі випадки призначення субсидії за рішенням комісії на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї детально розповіла спеціаліст управління соціального захисту населення райдержадміністр ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2015

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя.

 Саме тому в рамках взаємодії  кримінально-виконавчої інспекції і центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Тижня правових знань 10 грудня 2015 року було проведено захід із підлітками та молоддю, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, що мав на меті ознайомити з роботою Теофіпольського ЦСССДМ та видами послуг, що надаються центром. Адже, насамп ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz