lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 23 » Проведено щотижневу нараду
11:30
Проведено щотижневу нараду

23 листопада перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів щотижневу нараду райдержадміністрації з начальниками відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун, керуючий справами апарату районної ради Людмила Глов’юк, начальники управлінь, відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

Обговорено надзвичайні ситуації у районі, зокрема ДТП, яка сталася на відрізку дороги неподалік с.Волиця-Польова. А також: розрахунки населення за природній газ, енергоносії; підвищення показників соціально-економічного розвитку; дотримання лімітів споживання бюджетними установами електроенергії; проходження у закладах соціальної сфери району опалювального сезону; проведення у районі заходів спрямованих на активізацію роботи, спрямованої на забезпечення надання населенню житлових субсидій. Піднімалося питання виконання заходів по підготовці до відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів.

Розглянуто питання вчасної здачі звітності, підготовки розпоряджень та інформацій райдержадміністрації та виконавської дисципліни так, як на сьогодні вже дано догану начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Анатолію Пасеці.

На розгляд керівництва району було винесено ряд нагальних питань життєдіяльності району, які потребують особливої уваги та надані відповідні доручення щодо якнайшвидшого усунення виявлених недоліків.

Переглядів: 560 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz