lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 12

У Національному агентстві України з питань державної служби проходить Дев’ята щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови. Захід організовано за підтримки Робочої групи «Реформування державного управління» тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» у рамках ініціативи ЄС «Східне партнерство» спільно із Нацдержслужбою та Адміністративним офісом програми Twinning.

Метою заходу є обговорення питань щодо комплексної реформи і нових процедур впрова ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

Під час економічного дня в Парламенті необхідно ухвалити антимонопольне законодавство, закони, які, зокрема, впроваджують ефективний механізм управління держкомпаніями, прозору приватизацію, сприяють залученню інвестицій, передбачають мораторій на перевірку бізнесу і скорочують дозвільну документацію. Про це сказав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у Парламенті в четвер, 12 листопада.

Арсеній Яценюк висловив вдячність Голові Верховної Ради України Володимиру Гройсману за рішення щодо проведення тематичних днів у Парламенті: «Ми нарешті прийшли до того, що нам необхідно пакетами р ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

Програму щодо стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом здешевлення кредитів на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів, розроблену на виконання доручення Прем’єр-міністра України, буде продовжено у 2016 бюджетному році. Про це повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук за результатами засідання Уряду, яке відбулося під головуванням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Виступаючи на засіданні Уряду, Сергій Савчук привітав усіх присутніх з Міжнародним днем енергозбереження та зауважив: "Враховуючи динаміку попиту ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

З робочим візитом до Теофіпольського району завітала Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз. Вона провела робочу зустріч з керівництвом району, начальником управління державної казначейської служби України у Теофіпольському районі Хмельницької області Олександром Гудзяком, розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів. У зустрічі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун.
Тетяна Слюз розповіла про особливості виконання органами Казначейства норм Закону України “Про відкритість використання публічних коштів“; нововведення у Бюджетному та Податковому кодексах України (відкриття рахунків у системі електронного адмініструванн ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

Сьогодні, під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун відбулось правове навчання працівників апарату та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, організоване юридичним відділом апарату райдержадміністрації. На правовому навчанні виступили начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Галина Андрощук, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Ірина Барановська, головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення відділу забезпечення виконавчої діяльності управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Мартинюк.

... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

Зібрали для вас найбільш поширені запитання щодо проекту змін до Конституції у частині децентралізації і спробували коротко на них відповісти. 

Чому виникла необхідність змінювати Конституцію? Може, достатньо поміняти певні закони?
Так, справді, для того, щоб робити реформи, потрібно міняти закони, причому ґрунтовно. У свою чергу, закони повинні відповідати Конституції, спиратися на неї як на основу. Щоб не було невідповідностей та суперечностей, слід міняти та зміцнювати, так би мовити, не лише стіни, але і фундамент, т ... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

Президент провів засідання Ради національної безпеки і оборони України, присвячене питанню фінансування сектору оборони та безпеки в наступному році.

Глава держави нагадав, що у Стратегії національної безпеки України фінансування потреб безпеки і оборони визначено на рівні не менше 5% ВВП. Згідно Воєнної доктрини, безпосередньо на оборону має витрачатися не менше 3% ВВП.

Президент назвав одним з голов ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.11.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz