lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 09

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з Високим представником ЄС із закордонних справ та політики безпеки – Віце-президентом Європейської Комісії Федерікою Могеріні наголосив на важливості подальшої підтримки для України з боку Європейського Союзу у запровадженні реформ та втіленні у життя Угоди про асоціацію з ЄС.

Високий представник ЄС у заяві для ЗМІ після зустрічі наголосила, що Європейський Союз залишається об’єднаним у підтримці України – як щодо деескалації ситуації на Донбасі, у питанні Криму, так і щодо підтримки реформ в Украї ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.11.2015

Реформа з децентралізації – це ключ до успіху України, і конституційні зміни необхідні, аби цей процес став незворотнім.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Житомирської області, присвяченій обговоренню актуальних проблем децентралізації влади.

«Реформа з децентралізації потрібна тим людям, які нас обирають і яким ми служимо», - наголосив керівник Парламенту, додавши, що основна ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.11.2015

«Для реалізації реформ необхідна єдність коаліції, політична воля і політична відповідальність кожного члена Парламенту, Президента, Прем'єра і Уряду за долю країни», – підкреслив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 8 листопада.

Арсеній Яценюк наголосив, що цього тижня Парламент відмовився голосувати за закони, які передбачають реальну боротьбу з корупцією. Такі закони, зазначив він, працюють у всіх країнах-членах ЄС: «Про що йде дискусія в українському Парламенті? Можливо, хтось хоче уникнути від кримінальної відповідальн ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.11.2015

Голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський провів щотижневу нараду з начальниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівниками організацій, підприємств та установ району. На нараді були присутні заступники голови Теофіпольської райдержадміністрації Петро Вільшинський, Олена Ковцун, керуючий справами апарату районної ради Людмила Глов’юк.

Учасники наради звітували про проведену роботу за минулий тиждень та проінформували присутніх щодо запланованих заходів на наступний період. В ході наради очільником району було акцентовано увагу на проведенні належної роботи по заготівлі паливно-мастильних матер ... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.11.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz