lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова

19 червня 2014 року начальником відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської райдержадміністрації Семенюк Ю.Б. спільно з  спеціалістом Святецької сільської ради Хомут Валентиною Леонтіївною проведено звірку адресного регістру автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців” щодо геонімів та нумерації будинків по с.Мар’янівка та с.Лисогірка Святецької сільської ради. Під час звірки виявлено ряд розбіжностей, які усунуті в процесі роботи відділу ведення Державного реєстру виборців.

 

 

       

________________________________________________________________________________________________________

Як тимчасово змінити місце голосування

на виборах Президента України 25.05.2014 ?

 

Постановою Центральної виборчої комісії № 893 від 13 вересня 2012 року встановлено порядок тимчасової зміни місця голосування (ТЗМГ) виборця без зміни його виборчої адреси.         

Тобто виборцям, які захочуть голосувати на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року, але будуть знаходитись у іншому місці, ніж зареєстрована виборча адреса і не зможуть проголосувати на виборчій дільниці, до якої відноситься зареєстрована виборча адреса виборця (реєстрація згідно паспорта), за бажанням можуть тимчасово змінити своє місце голосування (дільницю для голосування) без зміни зареєстрованої виборчої адреси.

Для тимчасової зміни місця голосування виборцям необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати  виборець у день виборів.

Виборці подають заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси та документи (копії документів), які підтверджують необхідність  тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси. У разі, якщо до заяви додаються копії документів, їх оригінали пред’являються працівникам органу ведення Реєстру для перевірки вірності цих копій.

Що стосується членів окружної, дільничних виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати за адресою, відмінною від зареєстрованого місця проживання, подають  заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси до якої додають копію посвідчення чинного члена ОВК чи ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення/зміни в складі комісій.

Заяви уже приймаються відділом ведення Реєстру, та будуть прийматися до 19 травня 2014 року включно.

При поданні заяви громадянин пред’являє документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України).

Заява розглядається відділом ведення Державного реєстру виборців. Якщо за результатом розгляду заяви встановлено її обгрунтованість та наявність підтверджуючих документів, заявник включений до Реєстру, має зареєстровану виборчу адресу і має право голосу на виборах, видається наказ про тимчасову зміну місця голосування. Після цього виборцю видається посвідчення встановленої форми, яке підписується керівником відділу та засвідчується печаткою.

Тимчасова зміна місця голосування забезпечує включення виборця до списку виборців тільки на одній виборчій дільниці.

Виборець може відкликати  заяву, на підставі якої йому було тимчасово змінено місце голосування, однак не пізніше ніж за п’ять днів до дня голосування тобто 19.05.2014. При цьому посвідчення, що підтверджує таку зміну підлягає поверненню до відділу, який його видав.

Перевірити  наявність себе у попередніх списках виборців, виборці зможуть уже з 9 травня 2014 року, які будуть знаходитись у приміщенні дільничної виборчої комісії для загального ознайомлення.

При необхідності уточнення інформації, виборці можуть звертатись безпосередньо  у відділ ведення Державного реєстру виборців за адресою: смт Теофіполь, вул.Леніна,19 приміщення райдержадміністрації або за  тел: 3-06-64.

10.04.2014

___________________________________________________________________________________________________

 

                            Створіть свій “Особистий кабінет виборця”

Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Періодично поновлюються його дані, впроваджуютьсь нові технології, створюється нове програмне забезпечення.

Ну і сьогодні  Державний реєстр виборців пропонує новинку -  на офіційному веб-сайті ЦВК “Державний Реєстр виборців” (https://www.drv.gov.ua/) розроблений та функціонує  програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”.

Метою обробки персональних даних є надання відповіді на запит про включення виборця до Державного реєстру.

Тож запрошуємо взяти участь у випробуванні цього програмного ресурсу, створити свій “Особистий кабінет” та перевірити інформацію про своє включення (невключення ) до Державного реєстру виборців.

Для цього слід зайти на офіційний веб-сайт ЦВК “Державний реєстр виборців” (https://www.drv.gov.ua/). На головній сторінці сайту вибрати та натиснути кнопку “Особистий кабінет виборця”, зареєструватися, сформувати запит, вказавши повністю свої ідентифікаційні персональні дані та відомості щодо виборчої адреси. Зареєструватися в системі можуть лише особи, які досягли 18-річного віку.

Через деякий час (2-3 робочі дні) на Вашу електронну адресу надійде повідомлення щодо результатів запиту, а саме: чи включені Ви до Державного реєстру виборців та де знаходиться Ваша виборча дільниця.

 Ці дані знаходитимуться в розділі “Інформація про запити”.

 Персональні відомості виборців обробляються адміністраторами офіційного веб-сайту Центральної виборчої комісії у суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.

 Отож, якщо у Вас виникатимуть питання щодо створення “Особистого кабінету виборця” або інші, пов’язані із Держреєстром виборців,  звертайтеся до відділу ведення Державного реєстру виборців.

            Наша адреса: смт Теофіполь, вул.Леніна,19 Теофіпольська райдержадміністрація кабінет № 12. Телефон для довідок 3-06-64.

  07.04.2014 р.

____________________________________________________________________________________

25 березня 2014 року працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА спільно з секретарем Гаврилівської сільської ради Теофіпольського району Присяжною Тетяною Володимирівною проведено звірку адресного регістру автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців” щодо геонімів та нумерації будинків по с.Гаврилівка. Було виявлено ряд розбіжностей, які уточнені і приведені до актуального стану.

                          
 
 
 

_________________________________________________________________________________________________________

 
 
20, 21 січня 2014 року працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА спільно з секретарем Човгузівської сільської ради  Гетманчук Раїсою Володимирівною проведено звірку даних, що містяться в екрані "Адресний регістр” автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців”, що стосуються назв геонімів та нумерації будинків по с.Човгузів, с.Вовківці та с.Антонівка. Було виявлено ряд розбіжностей, які будуть уточнені і приведені до актуального стану.
 
 
 

___________________________________________________________________________________________________________________

ІНФОРМАЦІЯ
про виконання Закону України "Про Державний реєстр виборців” в жовтні-листопаді 2013 року
 
            У своїй діяльності відділ ведення Державного реєстру виборців керується Конституцією України, законами України, актами і розпорядженнями Президента України, Кабінету Міністрів України, Центральної виборчої комісії та  Положенням  про відділ ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської райдержадміністрації.
            У роботі відділ  використовує автоматизовану інформаційно-телекомунікаційну систему "Державний реєстр виборців” (АІТС "ДРВ”), яка призначена для зберігання та обробки даних, що містять відомості про громадян України, які мають право голосу на виборах різних рівнів у відповідності до вимог ст.70 Конституції України.  Це ідентифікаційні персональні дані про виборця (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження і місце народження); дані, що визначають місце та умови голосування (виборча адреса, номер округу, дільниці та відомості про НСП) і службові персональні дані (дата набуття громадянства, дата визнання або поновлення недієздатності, дата смерті, відмітка про вибуття з виборчої адреси). Реєстр ведеться в електронній формі з єдиною базою даних, яка містить персональні дані усіх виборців України. Виходячи з специфіки Державного реєстру виборців, його функціонування відбувається в постійному режимі як під час виборчих процесів, так і в період між виборами, тобто він є постійно діючим.
            Створення АІТС «Державний  реєстр виборців» дозволяє:
               1. Вести персоніфікований облік виборців;
               2.Спростити процес складання списків виборців; своєчасно внести зміни і доповнення до списків виборців;
               3.Уникнути фальсифікації, дублювань, інших помилок в процесі проведення виборів та референдумів.
            Протягом жовтня-листопада 2013 року діяльність відділу здійснювалася відповідно до плану роботи райдержадміністрації, рішень Центральної виборчої комісії (ЦВК) та квартального  плану роботи відділу ведення ДРВ.
            Основними завданнями відділу ведення Державного реєстру виборців є:
-ведення персоніфікованого обліку виборців, що проживають або перебувають на території району,
-складання списків виборців для проведення виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, всеукраїнських та місцевих референдумів.   детальніше.....

 

 


10, 11 грудня 2013 року працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА спільно з секретарем Ординецької сільської ради Теофіпольського району Свірневською Оксаною Вікторівною проведено звірку адресного регістру автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців” щодо геонімів та нумерації будинків по с.Ординці та с.Лютарівка. Було виявлено ряд розбіжностей,  які будуть уточнені і в разі потреби  приведені до актуального стану.

 
__________________________________________________________________________________________
 


     14 листопада 2013 року працівниками  відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА на виконання п.46 Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення Проміжних виборів депутатів  Теофіпольської районної ради 17 листопада 2013 року відповідно до  Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" підготовлено та передано Великолазучинській і Гальчинецькій сільським виборчим комісіям уточнені списки виборців, форми витягу із списку виборців  для голосування за межами приміщення для голосування по п’яти звичайних виборчих дільницях. Від імені Великолазучинської сільської виборчої комісії списки по дільницях 16005 (с.Великий Лазучин), 16006 (с.Малий Лазучин) отримали голова комісії Михальчук Н.П., члени комісії Криворук Л.П., Козак Н.М.,   від Гальчинецької -   голова Єрмак-Ягелко В.В. та члени комісії Антосєва Н.І., Баласанян О.С. по дільницях 16015 (с.Гальчинці), 16016 (с.Єлизаветпіль) та 16017 (с.Новоіванівка, с.Червоний Случ).

 
 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________

    12 листопада 2013 року було проведено спільну нараду з питань взаємодії відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Теофіпольської РДА та районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області у процесі ведення Державного реєстру. На даній нараді розглядалися питання щодо періодичного поновлення та уточнення персональних даних виборців, що містяться у базі даних Державного реєстру виборців, а також питання щодо необхідності якісного підвищення рівня підготовки працівниками РС УДМС у Хмельницькій області відомостей періодичного поновлення та налагодження тісної взаємодії в опрацюванні запитів від відділів ведення Державного реєстру виборців. За результатами було прийнято рішення призначити відповідального за взаємодію з відділом ведення Державного реєстру виборців апарату Теофіпольської райдержадміністрації з працівників  Теофіпольського РС УДМС; особливу увагу приділяти підготовці відомостей про громадян України, зареєстрованих за місцем проживання у відповідній адміністративно-територіальній одиниці, яким виповниться 18 років (форма 3.1). А також, у зв’язку з неврегульованістю чинною нормативно-правовою базою питання щодо строків опрацювання Теофіпольським РС УДМС запитів відділу ведення Державного реєстру виборців строки опрацювання встановлювати в самих запитах.         
 
_________________________________________________________________________________________________
 
28 жовтня 2013 року керівником відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА на виконання п.30 Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення проміжних виборів депутатів  Теофіпольської районної ради Теофіпольського району Хмельницької області 17 листопада 2013 року відповідно до частини п’ятої статті 30 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" передано Великолазучинській і Гальчинецькій сільським виборчим комісіям попередні списки виборців по п’яти звичайних виборчих дільницях: 16005 с.Великий Лазучин, 16006 с.Малий Лазучин, 16015 с.Гальчинці, 16016 с.Єлизаветпіль та 16017 с.Новоіванівка, с.Червоний Случ в двох примірниках на паперових носіях для загального ознайомлення.
 










 

______________________________________________________________________________________________________________


 

8,9 жовтня 2013 року працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців спільно з секретарем Великолазучинської сільської ради Теофіпольського району Пейда С.М. проведено звірку адресного регістру АІТС ДРВ щодо геонімів та нумерації будинків по с.Великий Лазучин, та с.Малий Лазучин. Було виявлено ряд розбіжностей, які в процесі роботи відділу були приведені до актуального стану з отриманням підтверджуючих документів.

                                                                       



____________________________________________________________________________________________



Проміжні вибори депутатів Теофіпольської районної ради
 
 Відповідно до Конституції України, Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутатів Теофіпольської  районної ради по одномандатних мажоритарних виборчих округах №5 (Великолазучинська сільська рада) і №9(Гальчинецька сільська рада), постановою Теофіпольської районної виборчої комісії від 23 вересня 2013 року на неділю 17 листопада 2013 року призначено проміжні вибори депутатів Теофіпольської районної ради по одномандатних мажоритарних виборчих округах №5 і №9.
 
З метою підготовки достовірних списків виборців для голосування просимо мешканців відповідних сільських рад уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: смт.Теофіполь, вул.Леніна, 19, кабінет №12 .
 
 25.09.13 р.
______________________________________________________
17 л
ипня 2013 року відділом ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської районної державної адміністрації для проведення голосування на території Ільковецької сільської ради 21 липня 2013 року з проміжних виборів депутатів Ільковецької сільської ради Теофіпольського району Хмельницької області передано Ільковецькій сільській виборчій комісії в приміщенні райдержадміністрації уточнені списки виборців в двох примірниках на паперових носіях для звичайної виборчої дільниць № 016018 с.Ільківці.
 
Від імені Ільковецької сільської виборчої комісії акт про передачу уточнених списків виборців підписали Фреюк Р.О., голова комісії та Глух О.В., Лаган Г.С., члени комісії.
 

 ________________________________________________________
1 липня 2013 року керівником відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської РДА на виконання п.30 Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення Проміжних виборів депутатів Ільковецької сільської ради Теофіпольського району Хмельницької області 21 липня 2013 року відповідно до частини п’ятої статті 30 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" передано Ільковецькій сільській виборчій комісії попередні списки виборців по звичайній виборчій дільниці №16018 с.Ільківці в двох примірниках на паперових носіях для загального ознайомлення.
 

 __________________________________________________________

25 червня 2013 року у приміщенні малого залу засідань Хмельницької обласної державної адміністрації відбулося урочисте вручення Подяк і Почесних грамот Центральної виборчої комісії працівникам відділу адміністрування, відділів ведення Державного реєстру виборців, якими вони були нагороджені за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки та проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року та сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених законодавством України повноважень. В Теофіпольському районі подякою Центральної виборчої комісії відзначена Кухарчук Неля Петрівна - головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Теофіпольської райдержадміністрації. Урочиста подія відбулася за участю керівника відділу адміністрування Хмельницької обласної державної адміністрації Крицької Світлани Станіславівни та головного консультанта відділу взаємодії з регіональними органами адміністрування Реєстру та контролю за виконанням рішень розпорядника Реєстру  Служби розпорядника Державного реєстру виборців Кавуна Івана Володимировича. Всім нагородженим висловлено вдячність за проявлений професіоналізм під час виконання службових обов’язків.

 

____________________________________________________________
30 травня 2013 року керівником відділу ведення Державного реєстру виборців Теофіпольської районної державної адміністрації Семенюк Ю.Б. для проведення голосування на території Поляхівської сільської ради 2 червня 2013 року з Позачергових виборів Поляхівського сільського голови Теофіпольського району Хмельницької області передано Поляхівській сільській виборчій комісії в приміщенні райдержадміністрації уточнені списки виборців в двох примірниках на паперових носіях для двох звичайних виборчих дільниць 16037 с.Поляхова, с.Романів та 16038 с.Кузьминці.
 
Від імені Поляхівської сільської виборчої комісії акт про передачу уточнених списків виборців підписали Грицишина Н.І., голова комісії та Баранюк Ж.В., Дячук З.В., члени комісії.
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz