lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 25 » 15 річчя створення Теофіпольської районної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів)
11:42
15 річчя створення Теофіпольської районної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів)

В смт. Теофіполь відзначили 15 річчя створення Теофіпольської районної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» (воїнів- інтернаціоналістів), організації яка захищає інтереси воїнів-афганців, учасників бойових дій на території інших держав!

Від райдержадміністрації участь у заході взяла заступник голови адміністрації Тетяна Фільчук, від районної ради - заступник голови Роман Непотас та трудові колективи.

Тетяна Фільчук зазначила, що сьогодні з глибокою шаною згадують усіх, хто загинув під час виконання військового обов'язку далеко за межами нашого району, в Афганістані та на території інших держав.

В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулися до родин, до коханих. Дві похоронки чорні птахи смерті принесли на нашу Теофіпольщину. Тіла лейтенанта Григорія Попружного та рядового Федора Франчука доправив на рідну землю «чорний тюльпан».

Ми пам’ятаємо про них! Багато часу минуло з того дня, коли наші війська були виведенні з Афганістану, але й сьогодні у збройних силах України проходять службу офіцери і прапорщики, які брали участь в Афганській війні. Їх бойовий досвід є цінним надбанням нашої армії.

По завершенні заходу керівники району побажали учасникам бойових дій наснаги, добра і благополуччя, та заявили про готовність сприяти діяльності Теофіпольської районної організації «Української спілки ветеранів Афганістану».

Переглядів: 541 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz