lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Березень » 23 » 21-22 березня 2012 року вперше на Хмельниччині...
16:41
21-22 березня 2012 року вперше на Хмельниччині...

21-22 березня 2012 року вперше на Хмельниччині проходила світового рівня Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва»

 

Голова райдержадміністрації Володимир Довжук взяв участь у дводенному науковому зібранні, що проходило під головуванням голови облдержадміністрації Василя Ядухи за участю делегацій з Польщі, Хорватії, Румунії, Білорусії, Росії, громадських організацій земляцтв Хмельниччини, науковців провідних вузів України, Росії, Польщі, виробничників, посадовці в центральних та місцевих органів влади, представників владних та недержавних установ. Конференція в основному направлена на вивчення та обговорення перспектив та пріоритетів міждержавного співробітництва, аби в подальшому спрямувати технологічні ноу-хау закордонних партнерів на розвиток Хмельниччини, відтак, досягти стратегічних цілей розбудови краю – забезпечити добробут кожного його жителя, підвищити конкурентоспроможність області.

Підсумком Міжнародної науково-практичної Конференції «Іноваційні форми міжнародного регіонального співробітництва» стали рекомендації, вироблені її учасниками після узагальнення пропозицій, що надішли. Зокрема, пропонується, аби учасники іноземних делегацій інформували своїх співвітчизників про Україну та Хмельницьку область. Представники бізнесових кіл та громадських організацій мають більш плідно співпрацювати з вченими, використовувати, насамперед, регіональний науково-прикладний потенціал, вишуковувати виходи на нові ринки, оптимізувати співвідношення ціни і якості, надавати перевагу у роботі інноваційній техніці та технологіям, аби гармонізувати інтереси бізнесу територіальних спільнот, активно співпрацювати з органами влади.  Органи місцевого самоврядування мають сприяти бізнесу і науці, громадськості у реалізації продуктивних ідей та проектів. Рекомендації також зобов’язують місцеву владу в місцевих бюджетах передбачити кошти для підтримки розвитку інфраструктури інновацій, сприяти розвитку кластерів. Центральні ж органи влади мають забезпечити розробку нормативно-правової бази, створення національної інноваційної системи, тощо.

 

Відділ з питань внутрішньої
політики і зв’язків з громадськими
організаціями та засобами масової
інформації апарату райдержадміністрації
 
Переглядів: 745 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz