lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 21 » Благодійна виставка-ярмарка малюнків вихованців Теофіпольської художньої школи «Щасливі діти на коні».
18:10
Благодійна виставка-ярмарка малюнків вихованців Теофіпольської художньої школи «Щасливі діти на коні».
В рамках відкриття Всеукраїнського благодійного художнього конкурсу для дітей у Святецькій ЗОШ І-ІІІ ст. пройшла благодійна  виставка-ярмарка малюків вихованців Теофіпольської  дитячої художньої школи «Щасливі діти на коні».
Всеукраїнський благодійний конкурс на кращий дитячий малюнок організований іпотерапевтичним центром «Спірід» за сприяння Київської дитячої академії мистецтв та Київського державного музею книги та друкарства.
На захід завітав перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський.
Перед початком виставки-ярмарки директор Теофіпольської художньої школи Олена Левицька ознайомила школярів з метою конкурсу, яка сприяє  виявленню талановитих дітей, популяризації серед молодого покоління здорового способу життя, вихованню та залученню до благодійності учнівської молоді.  Під час конкурсу продано  дитячі малюнки на суму 283 грн. Зібрані кошти будуть відправленні для лікування хворих дітей, які потребують допомоги. Кращі малюнки будуть передані на Всеукраїнський конкурс,  що проходитиме у Києві.
Розуміючи, що саме діти є майбутнім нашої держави, сьогодні влада особливу увагу звертає на створення належних умов для розвитку творчих здібностей юних громадян України. На цьому наголошує Президент України Віктор Федорович Янукович  у соціальних ініціативах, спрямованих на забезпечення освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей. Глава держави, зокрема,  акцентує увагу на здоров’ї дітей. Адже здорові діти – здорова нація – сказав посадовець, спілкуючись з педколективом школи.
Значна увага створенню умов для збереження здоров’я підростаючого покоління приділяється у нових соціальних ініціативах Глави держави "Діти – майбутнє України”. Завдяки популяризації здорового способу життя можна сприяти розвиватися дітей фізично, творчо і розумово.










Переглядів: 1056 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz