lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 8 » Будівництво довгобуту
15:46
Будівництво довгобуту
Перший заступник голови РДА Петро Вільшинський  та голова районної ради Віктор Лебединський провели робочу зустріч із вивчення питання закінчення будівництва районного будинку культури. Прийняли участь у зустрічі Лисаковський О.Г.,- директор ТОВ „Поділля Еко-Буд”, Тесля В.В., - ДП „Хмельницька обласна служба єдиного замовника” держтехнагляд, Шклярук А.О., - начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації, Курбацький В.В.,- завідувач сектором містобудування та архітектури відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації.
Протягом тривалого часу районний будинок культури вважався об’єктом довгобуду, в якому час від часу проводились часткові ремонтні роботи. Але сьогодні, на виконання доручень Глави держави та  пріоритетних завдань влади на місцях є завершення будівництва та введення в експлуатацію довгоочікуваного для жителів Теофіпольського району районного будинку культури на 500 місць
На даний час для проведення ремонтних робіт виготовлена проектно-кошторисна документація та проведено тендер, за результатами якого ремонтні роботи доручено ТОВ „Поділля Еко-Буд”.
Влада в районі визначила першочергові завдання для підрядної організації. На сьогодні, це: стягування несучих конструкцій будівлі, проведення ремонту покрівлі, концертного залу та фойє на першому та другому поверхах. Також, на території будинку культури встановлена нова модульна котельня, потужність якої достатня для забезпечення теплом всього приміщення.
Тож, маємо надію на завершення будівництва та введення в експлуатацію об’єкта районного значення – районного будинку культури.
Переглядів: 687 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz