lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 4 » Cергій Арбузов: Аграрний сектор цього року може стати лідером за обсягами інвестицій
14:47
Cергій Арбузов: Аграрний сектор цього року може стати лідером за обсягами інвестицій
Український аграрний сектор стає більш цікавим для інвесторів. Цього року майже половина іноземних інвестицій у вітчизняну економіку може припасти саме на аграрний сектор. За прогнозами, у сільське господарство можуть вкласти до 3 мільярдів доларів. Залученню іноземного капіталу сприяють стабільна ситуація в аграрній галузі, а також державна політика, спрямована на створення сприятливого інвестиційного клімату. Про це повідомив Перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов.
«На сьогодні сільське господарство є однією з найбільш привабливих галузей економіки як в Україні, так і у світі. Тож цього року ми плануємо залучити до 3 мільярдів доларів інвестицій в аграрний сектор. А це більш ніж утричі перевищує минулорічні суми, коли в сільське господарство вклали понад 800 мільйонів доларів. Таке зростання обсягів інвестицій стало можливим через те, що державна політика стала більш прозорою і передбачуваною. Інвестори нарешті побачили, що вкладати кошти стало менш ризиковано, адже останні роки ми активно працюємо над розширенням державно-приватного партнерства в аграрному секторі», − зазначив Перший віце-прем’єр-міністр.
Так, за словами урядовця, якщо прогнози щодо 3 мільярдів доларів справдяться, то це означатиме, що майже половина іноземних інвестицій у вітчизняну економіку припаде саме на аграрний сектор.
«А це яскравий доказ того, що сільське господарство є ключовою галуззю економіки держави», − зауважив Сергій Арбузов.
Перший віце-прем’єр-міністр також повідомив, що обсяг інвестицій значно збільшиться за рахунок фінансів, які надійдуть не лише з європейських країн, але й Азії, зокрема з Китаю. А все більше цікавлять інвесторів м’ясо-молочна галузь, садівництво та виробництво біопалива.
Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович неодноразово наголошував, що аграрний сектор є перспективним для інвестування. На думку Глави держави, щоб зробити вітчизняний АПК більш привабливим для вкладення інвестицій, необхідно розвивати соціально-економічну інфраструктуру сільських територій.
Переглядів: 610 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz