lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 23 » День адміністрації
16:43
День адміністрації
Робочою групою у складі спеціалістів управлінь та відділів райдержадміністрації нещодавно було проведено День адміністрації в населених пунктах Поляхівської сільської ради, під час якого вивчено діяльність закладів соціально-культурного призначення, роботу виконкому сільської ради щодо покращення санітарного стану підвідомчих територій та ряд інших актуальних питань життя сільської громади.
Керівник апарату райдержадміністрації О. Юрчук спільно з сільським головою відвідав заклади культури та медицини, які розташовані на підвідомчій території, також вони ознайомились із підготовкою начальних закладів (Кузьминецька загальноосвітня школа І-ІІ ступеня, Кузьминецький дошкільний навчальний заклад, Романівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня-ДНЗ», Поляхівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-колегіум», Поляхівський дошкільний навчальний заклад) до нового, 2013-2014 навчального року. Проблемним є питання заміни опалювальних котлів Поляхівської ЗОШ, які застарілі та не є ефективними, та якість питної води, якою користуються у шкільній їдальні с. Кузьминці. Ці питання перебувають на постійному контролі у керівництва району, наголосив О. Юрчук, і до початку нового опалювального сезону  їх необхідно вирішити.
Також необхідно вжити заходів щодо ліквідації неповної зайнятості працівників закладів культури, адже це все відзначиться на їхній пенсії. Заклади культури знаходяться в задовільному стані, учасники художньої самодіяльності приймають активну участь в районних заходах, а працюють на 0,5 ставки.
Відмічено позитивну роботу по благоустрою населених пунктів: проведено санітарну очистку, благоустроєно прилеглі території біля закладів соціально-культурного призначення, з вулиць прибрано будівельні матеріали, хмиз. Виділено місце під звалище твердих побутових відходів, оформлено необхідну документацію. На виконання заходів, передбачених соціальним проектом «Народна ініціатива» в поточному році проведено поточний ремонт доріг на суму понад 32 тис.грн.
Виконкому сільської ради була надана консультативно-методична допомога щодо роботи із зверненнями громадян та діяльності виконкому сільської ради (начальник загального відділу Л. Притуляк, начальник юридичного відділу Г. Андрощук апарату райдержадміністрації) та щодо виконання делегованих повноважень у сфері регулювання земельних відносин (завідуюча сектором державного земельного кадастру відділу Держземагенства в Теофіпольському районі В. Якимович).
Переглядів: 717 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz