lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Жовтень » 15 » День козацької слави
09:29
День козацької слави

14 жовтня 2012 року на центральній площі смт Теофіполь відбулось районне  свято «Журавлині ключі Покрови», в якому взяли участь представники трудових колективів установ, підприємств та організацій району, керівництво району, учнівська молодь, громадськість.

         Насамперед, голова райдержадміністрації Володимир Довжук та голова районної ради Віктор Лебединський прийняли участь в святковому богослужінні у Свято-Покровському храмі смт Теофіполь.

         Далі керівництво району провели огляд виставкового містечка територіальних громад району з виставкою вишивки релігійного характеру, а також фірмових страв козацької кухні.

    Працівники Теофіпольського професійного аграрно-промислового ліцею пригощали усіх бажаючих юшкою, та козацькими стравами.

  Жителів району із святом привітали голова райдержадміністрації Володимир Довжук та голова районної ради Віктор Лебединський.

Звертаючись до присутніх Володимир Віталійович наголосив: «Лише ті народи, в яких живе дух свободи, здатні створити сильну, цивілізовану, шановану у світі державу. Уособленням такого духу в історії України завжди було козацтво. Переконаний, що й для нинішніх українців образ хороброго, чесного воїна, захисника рідної землі є надзвичайно важливим. Ми і надалі будемо сприяти збереженню національних традицій, виховувати та загартовувати молодь на прикладі лицарських подвигів та звитяг героїчних предків. Адже ми нація сильних духом, освічених, працьовитих та талановитих людей. Нехай цей фундамент, який був закладений нашими славними предками стане хорошим базисом для розбудови Української держави».

Далі учасники заходу переглянули святковий концерт за участю вихованців дитячої музичної школи, колективів художньої самодіяльності.

Переглядів: 775 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz