lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Вересень » 3 » День знань
11:34
День знань

1 вересня 2012 року в загальноосвітніх навчальних закладах району з  нагоди початку навчального року урочисто проведено традиційне свято - День знань, в якому взяли участь керівництво районної державної адміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники ряду організацій, установ, підприємств, сільгоспформувань та ін.

Голова адміністрації Володимир Довжук взяв участь в урочистостях у Гаврилівській ЗОШ І-ІІІ ст. Вітаючи педагогів, школярів та їх батьків, Володимир Віталійович подарував подарунки (а це – зошити, канцелярське приладдя, футбольні м’ячі тощо) та наголосив, що від доброти, уваги, турботи дорослих про підростаюче покоління залежить і його майбутнє, і прийдешнє України, що святий обов’язок сім’ї, школи, органів влади, широкої громадськості  - сприяти повноцінному і всебічному розвиткові дітей, навчати людяності та доброти, заохочувати здібних і обдарованих.

Також голова адміністрації представив присутнім новопризначеного директора школи Бишук Людмилу Іванівну, подякував попередньому директору за багаторічну, сумлінну працю, а новому – побажав успіхів, натхнення, нових звершень.

Заступник голови районної ради Олена Лопушанська відвідала Ільковецьку ЗОШ І-ІІ ст., в якій поряд із святом Першого дзвоника відбулась ще одна важлива для села подія – відкриття меморіальної дошки Герою Радянського Союзу, уродженцю села Павлу Навроцькому. Дошка була виготовлена за сприяння голови адміністрації і тепер прикрашає фасад школи.

 Заступники голови адміністрації привітали учнів, батьків, педагогів Гальчинецького НВК, Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Михнівської ЗОШ І-ІІ ст., також дарували подарунки учням.


Переглядів: 732 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz