lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 3 » Діти – майбутнє України
15:00
Діти – майбутнє України
Заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник, разом із заступником начальника відділу освіти молоді та спорту Галиною Лірук, взяли участь у засіданні круглого столу, який відбувся на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст.- гімназія».
За круглим столом були присутні вчителі, медичний працівник школи, а також активісти від кожного класу. На круглому столі піднімались питання щодо здорового харчування, ведення здорового способу життя та запровадження ранкової зарядки в навчальних закладах.
Зокрема, Леонтій Олійник зазначив, що: «кожен із нас знає, що найголовніше в житті будь-якої людини, а особливо дитини,— це здоров'я. Про необхідність здорового способу життя нині можна почути звідусіль, у першу чергу із засобів масової інформації. Ми знаємо, як важливо бути здоровим, фізично повноцінним. Та чи завжди ми приділяємо належну увагу цій проблемі, виховуючи та розвиваючи свою дитину? Задумаймося над цим і поговорімо про це. Більшість людей приходить у цей світ здоровими, подальший же стан здоров’я залежить від багатьох чинників і обставин. Деякі з них ми не можемо контролювати – стан довкілля, спадковість тощо. Однак доведено, що здоров’я насамперед залежить від поведінки людини, тобто її способу життя. Саме тому, сьогодні,в кожному навчальному закладі першочергова увага має приділятись здоров’ю дітей. Адже, Президент України дав доручення, яке сьогодні влада на місцях має виконувати та докладати максимум зусиль для того, щоб наші діти росли здоровими».
Переглядів: 655 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz