lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 25 » Дітям з особливими потребами - першочергова увага
17:04
Дітям з особливими потребами - першочергова увага
 
Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук провів робочу зустріч з педагогічним колективом та дітьми Теофіпольського районного центру соціальної реабілітації, який знаходиться у приміщенні Кунчанського ДНЗ. Даний центр відвідують 9 дітей. Це діти з фізичними вадами та розумовою відсталістю, дитячим церебральним паралічом. Фінансування центру реабілітації здійснюється за рахунок районного бюджету. На утримання центру на 2013 рік виділено 405 тис. гривень. За кошти Фонду соціального захисту інвалідів придбано реабілітаційне обладнання, засоби реабілітації. Підвезення дітей до центру здійснюється орендованим автомобілем.
 
До нового начального року в реабілітаційному центрі проведено ремонт приміщень. Заклад має гарну навчально-матеріальну базу, забезпечений типовими меблями, постільною білизною, холодильним устаткуванням, посудом, є кімнати гігієни з внутрішніми туалетами. Також, на території центру є облаштовані дитячі ігрові майданчики, діючий спортзал.
 
Поспілкувавшись з дітьми, очільник району був приємно вражений їх позитивним настроєм та відкритістю. З усього видно було, що діти оточені добротою і любов’ю та вручив їм подарунки. Працівники та діти, щиро подякували за таку турботу влади до дітей з особливими потребами. У свою чергу, Юрій Кучерук висловив щирі слова вдячності колективу реалібітаційного центру на чолі з директором Людмилою Синєгуб за самовіддану працю, за увагу та тепло, які приділяються  цим дітям.
 
«Ми зобов'язані створювати умови для того, щоб кожна дитина всебічно розвивалася, шукати потенціал, який забезпечить її гармонійний розвиток.  Ми повинні робити все для того, щоб люди жили краще, держава ставала сильнішою. Це наш обов’язок перед нашими дітьми, перед старшим поколінням, перед нашими вчителями та перед нашим сумлінням. Соціальна реабілітація та адаптація дітей з особливими потребами  знаходиться на особливому контролі влади в районі» - відзначив Юрій Юрійович.
 
Переглядів: 749 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.7/6
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz